“U braku sam 6 godina sa ženom koju volim više od života”

ZANIMLJIVOSTI

“Ubraku sam 6 godina sa ženom koju volim više od života. Zove se Berina. Imamo sina, dala mu je ime Suad. Nikad nije rekla zašto baš to ime.

Danas sam i sam shvatio.

Dok smo hodali Sarajevskom alejom sreli smo momka, koji je za ruku držao djevojčicu. Moja supruga mu je prišla i kao dijete ga grlila.

sad-man-613371

Nikad je takvu nisam vidio. Pružio mi je ruku i rekao da se zove Suad, njegova kćerka zove se Berina. Sve mi je bilo jasno..”


DODATNO ZA VAS:

Ostao sam bez supruge pre godinu i po dana. Odnela je najteža bolest. Imam sina od 4 i ćerku od 7 godina. Da li je greh ako poželim odnose sa drugom ženom? Imam 45 godina i živim u malom gradu. Boli me duša za pokojnom suprugom ali do kada živeti u celibatu?

Ne umem bez nje a moram dalje. Umirem od tuge a poslednjih pola godine mi utehu i podršku isključivo moralnu pruža jedna dobra dugogodišnja prijateljica i koleginica sa posla koja prema meni očito gaji nežne emocije i najbolja je ženska osoba koju poznajem. I ja nju simpatišem ali držim distancu. I izbegavam da nas vide zajedno u javnosti.

Bojim se da će je moje toplo hladno ophođenje uskoro oterati. Šta izabrati samoću ili nastaviti dalje i dati šansu drugoj ženi? Želim je ali ne želim da izneverim pokojnu suprugu. A kako tek deci to uraditi.

Tuga ne može da prođe. Koliko je uopšte ljubavi u meni ostalo za neku drugu? Sramota je i ovoj ženi dati mrvice. Koliko bi žena uopšte bilo u vezi sa udovcem?


Naše društvo ne podnosi ambiciozne devojke. Ne mogu da verujem kolike kritike dobijam kada kažem da ne planiram decu. Imam 30god, savršenog muža, super finansijsku situaciju ali i svoje lične ambicije koje drugi ne razumeju.

Jednostavno, toliko volim život, imam previše interesovanja, ciljeva, želim da odem korak dalje u karijeri, da putujem i živim na različitim mestima, da započnem svoj biznis, da napravim humanitarnu organizaciju itd.

Zašto je problem biti ambiciozan i zašto se polazi od pretpostavke da čim žena ima dobre mogućnosti, mora da poželi decu. Ljudi, imamo mi i druge ciljeve i možemo da uradimo mnogo više u životu nego da samo rađamo decu.


Ne sve, ali velika većina današnjih devojaka je u fazonu da hoće da bude sa momkom koji dobro izgleda, dobro zarađuje i ostali atributi u superlativu.

Ako dosta treniram da bih dobro izgledao, ne valja jer sam onda privlačan i drugim devojkama. Ako dosta radim da bih više zaradio taj mesec, ne valja jer onda malo pažnje posvećujem njoj.

Ako previše zaradim, ne valja ni to jer onda postoji velika razlika u našim zaradama i onda sam škrtica ako ostavim sa strane a ne potrošim. Obrni, okreni, nije dobro. Evo nisam pametan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *