12 OČITIIH znakova da VAŠ MUŽ IMA LJUBAVNICU: Žene, DOBRO OTVORITE OČI – AKO PRIMIJETITE BROJ 5, odmah se razvedite

ZANIMLJIVOSTI

Ne treba ignorirati signale koje podsvijest šalje ili drugačije ponašanje partnera. Normalno je da osjećaji u vezi nisu toliko intenzivni kao na početku, ali zbog toga se ne bi smjeli osjećati nesretno, jer s godinama ljubav jednostavno ulazi u mirnije vode.

 Postoje svakodnevne situacije iz kojih se može zaključiti da suprug ima ljubavnicu samo na njih treba obratiti pažnju -kažu stručnjaci za ljubavne veze.

12 očitih znakova da ih suprug vara, ali žene to ne vide:

1. Uobičajeni znakovi su ruž na njegovoj odjeći, ožiljci po tijelu koji asociraju na ljubavni odnos, miris druge žene na odjeći ili kosi. Posebno sumnjičave budite ako te znakove primijetite više puta.

2. Iznenada radi duže, češće ide na poslovni put koji traje nekoliko dana ili troši više novaca na izlaske, restorane, hotele…

3. Iako sjedi uz vas, često je duhovno odsutan, kao da je u nekom svom svijetu.

4. Posvećuje više pažnje izgledu, posebno bira kako se odjenuti, češće se brije, iznenada želi tijelo dovesti u formu, tušira se prije odlaska u krevet, a prije nije… Budite sumnjičave i ako licka auto više nego prije.

5. Uzbuđeno vam priča o novoj kolegici s posla koja je sama ili čak o vašoj prijateljici, češće potiče teme o njima…

6. Prestao vas je primjećivati čak da odjenete i vreću na sebe, nema interesa provoditi vrijeme s vama. Jednoj ženi, koju je suprug varao, plamen svijeće zahvatio je kosu tijekom večere, a on to nije vidio.

7. Prijatelji, kolege s posla ili obitelj vam pokušavaju neizravno dati do znanja da vam muž ima ljubavnicu. Očigledno znaju nešto što vi ne znate.

sex-love-life-2014-05-awkward-date-worst-date-ever-main

8. Intuicija vam “vrišti” da on ima ljubavnicu, nemojte to samo odbacivati kao nemoguće. Intuicija je vrlo moćna i zna puno više nego želimo priznati.

9. Optužuje vas za ljubomoru, govori da niste normalna… Kod preljubnika je napad na partnera često pokušaj skrivanja onoga što rade, a ne bi smjeli.

10. Skriva SMS poruke, pozive, tj. ne želi da vam njegov mobitel dođe u ruke. Jednako je i s email porukama, društvenim mrežama… Neki preljubnici imaju drugi mobitel za koji supruga ne zna.

11. Odjednom je postao jako ljubazan prema vama. Dopušta vam da gledate što želite na televiziji, kupuje vam poklone, vodi u restorane… Neki to rade jer su sretniji u životu zbog ljubavnice, a drugi jer im savjest ne da mira pa se žele iskupiti.

12. Stalno vam pronalazi mane ili optužuje bez razloga da imate aferu. Često je nervozan jer mu nije lako stalno lagati i paziti da ne bude otkriven. Često neotkriveni preljubnici misle da, ako su to oni nezapaženo napravili, zašto ne bi mogla i njihova supruga, piše Daily Mail.


BONUS ZA VAS:

Svaki put kada mama pita kako je beba, ovaj tata pošalje urnebesnu fotku kako ju “čuva”!

Kenny Deuss novopečeni je tata koji je postao viralni hit zbog kombinacije svog komičnog pristupa roditeljstvu i zavidnog znanja u korištenju photoshopa.

Svaki put kada je sam čuvao svoju kćerkicu, nastala je barem jedna epska fotografija kojom je svojoj curi, majci djeteta, odgovarao na pitanje:

“Je li beba OK?”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *