ZAISTA TUŽNO- NAŠEG POZNATOG PJEVAČA RAZDVOJILI OD NAJVEĆE LJUBAVI U NJEGOVOM ŽIVOTU- Majka je udala za drugoga iz ovih razloga- NIKADA NIJE DOŠAO SEBI (FOTO)

ZANIMLJIVOSTI

Kada je ljubav u pitanju, to je snaga koja zna da čovjeka potpuno promijeni i da ga navede da uradi neke stvari koje nikada ne bi anpravio. Ljubav je ta sila koja motiviše na mnoge lijepe radnje, inspiracija je mnogim umjetnicima, ali kada je neuzvraćena i kada je jednostrana, često zna od ljudi da napravi i čudovišta, opasna bića, a mnogim ljudima takva ljubav zauvijek promijeni život i to na gore. Ipak, i dalje svi misle da se bez ljubavi ne može, i da je najsretniji onaj čovjek koji voli i ko ima nekoga ko njega voli bezuvjetno

Pjevač Ivan Milinković karijeru je gradio isključivo na talentu i dobrim pjesmama, a svoj privatni život držao je daleko od očiju javnosti. Ipak, u razgovoru sa novinarima je otkrio jedan veoma interesantan detalj iz svoga života za kojis e do sada nije ništa znalo. Naime, otkrio je da majka njegove nekadašnje djevojke i njegove velike ljubavi se baš i nije slagala sa izborom svoje kćerke, pa ju je iz toga razloga udala za drugoga, a Ivan je sve to ispričao na ovaj način:

“Najjače ljubavne pjesme uvijek su bile one koje su govorile o patnji zbog neuzvraćene ili zabranjene ljubavi! Imao sam prije mnogo godina situaciju, koju opisuje stih pjesme : ‘Za drugog te majka udala’! Majka moje tadašnje djevojke je rekla: ,’Ćero, mani se ti muzičara i estrade, takvi nikad nisu kod kuće. Gledaj neko sretnije rešenje, nekog inženjera koji je na poslu od 7 do 15h!’. Tako je i bilo, majka je udala za drugog”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *