IMAO JE 13 GODINA U “MONTEVIDEU” Živio je sa porodicom u dvosobnoj kućici, a od honorara je bratu kupio telefon, a evo kako Stanoje sad izgleda

ZANIMLJIVOSTI

Glumac Predrag Vasić imao je 13 godina kad se proslavio ulogom dječaka Stanoja u “Montevideu”. Svojim monolozima dovodio je gledoace do suza, a danas ima 23 godine i njegov život nije bio nimalo lak.

Tokom devedesetih godina prošlog vijeka porodica glumca Predraga Vasića bila je primorana da proda kuću u Gnjilanu u preseli se u Beograd.

Čim su se preselili u srpsku prijestonicu, Predrag je počeo da snima filmove i sa svega šest godina pojavio se u francuskom filmu “Largo Winch”, gdje je kadar dijelio sa Predragom Mikijem Manojlovićem i Rašom Bukvićem.

maxresdefault

Najveću slavu dostigao je ulogom Stanoja u “Montevideu”, a kako je ranije pričao zbog teške porodične situacije honorare od filma davao je porodici, kako bi imali dovoljno sredstava za život.

– Većinu tih para, pošto smo mi došli sa Kosova pa smo živjeli u jednoj dvosobnoj kućici, sam dao mojima za renorviranje doma. Malo sam njima pomogao, a malo ostavio sebi za školovanje. Nisam se pretjerano bahanalisao jer nisam taj lik. I sjećam se da sam od tog honorara kupio bratu telefon – izjavio je Vasić jednom prilikom za “Blic”, a kako danas izgleda pogledajte u nastavku.

stastan

Evidentno je da se Vasić nije mnogo promijenio, dok na društvenim mrežama tek s vremena na vrijeme podijeli po koju fotografiju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *