OVO JE FANTASTIČNO! ŽENA POKAZALA TRIK KAKO DA OČISTITE MADRAC OD ŽUTIH I SMEĐIH MRLJA: Treba vam samo ovaj sastojak, BIĆE KAO NOV

ZANIMLJIVOSTI

Mrlje na madracu su neizbježne, bez obzira na to koliko se trudili da održite njegovu bijelu i čistu površinu. 

Bijela površina tijekom vremena postat će žuta od znoja i tjelesnih ulja koja se luče tijekom spavanja. No jedna žena tvrdi da je pronašla najbolji način za čišćenje madraca, a potreban je samo jedan proizvod – tablete za čišćenje zubne proteze, prenosi The Sun.

Žena iz Australije na Facebooku je podijelila fotografije prije i nakon čišćenja te pokazala sjajan učinak njezinog trika. Madrac je bio prekriven žutim i smeđim mrljama, ali uspjela ih je sve očistiti s ovim neobičnim proizvodom učinkovitim za čišćenje.

48c60400d3abef50d65f

Otkrila je kako je u 250 mililitara vode iskoristila dvije tablete za čišćenje zubne proteze, a zatim tu smjesu poprskala na madrac te koristila sušilo za kosu za sušenje.

Nadodala je kako je postupak na tvrdokornim mrljama ponovila nekoliko puta te da je sušila madrac na suncu nekoliko sati.

Uz ovakve odlične rezultate, nije ni čudo da su korisnici društvenih mreža ostali oduševljeni.

2

– Odlično! Odmah ću ovo probati. Hvala na dijeljenju – komentirala je jedna korisnica. – O, moj Bože! Ovo je fantastično! Moram ovo probati – složila se druga korisnica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *