Evo sta je rekla njena polusestra,pogledajte!

ZANIMLJIVOSTI

DANAS SE OGLASILA POLUSESTRA MEGHAN MARKLE, SASULA NA NJU DRVLJE I KAMENJE: A tek da vidite kako ona izgleda (FOTO)

Samanta Markl (56), polusestra Megan obrušila se na eksplozivni intervju koji su vojvotkinja i vojvoda od Sas.eksa dali legendarnoj voditeljki Opri Vinfri, rekavši da je istina potpuno ignorisana i izostavljena tokom razgovora.

Megan je Opri ispričala kako je odgajana kao jedino dijete u svojoj porodici i da je Samanta uopšte ne poznaje. Njena polusestra tvrdi kako to nije istina, ali da prema Megan ne gaji nikakve simpatije.

239575-profimedia0493294954-ff

foto: Profimedia

“Ne znam kako može reći da je ne poznajem i da je bila jedino dijete. Imamo fotografije tokom cijelog života. Kako me ne poznaje?, rekla je Samanta za Inside Edition, pokazavši zajedničke fotografije u različitim fazama njihovom života- posljednji put 2008. godine.

243809-profimedia0595947900-ff

foto: Profimedia

Pored toga, Samanta je dodala kako je Megan depresija bila izgovor da se prema ljudima ponaša poput smeća.

Megan tvrdi da je Samanta promijenila svoje prezime u Markl tek nakon što je ona počela da izlazi s princem Harijem, kako bi pokušala da to iskoristi u svoju korist, ali je Samanta je  sve negirala.

“Bila sam Markl prije nje i čudno mi je što govori da sam prezime promijenila kada je upoznala Harija. Markl je uvijek bilo moje prezime”, rekla je.

(novi.ba/Stil.kurir.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *