PESMA ZA PREMINULOG! Marina je napisala, a onda… SVI U SUZAMA! (FOTO)

ZANIMLJIVOSTI

Poznati pjevač Dženan Lončarević je tokom gostovanja u emisiji “Puls Srbije” rekao da se publici uvijek približi sa emocijom i da nikada ne pjeva samo da bi zaradio novac i zato što mu je to posao, već kako bi uživao u onome što radi. Tom prilikom je otkrio da je za pjesmu “Strah me da te sanjam”, posebno emotivano vezan, jer je nju posvetio preminulom bratu. Iako je panedemija korona virusa u toku, on je svojim vjernim obožavateljima poželio da pokloni koncert kako bismo svi na trenutak zaboravili na ovu tešku situaciju koja nas je snašla i koja traje već godinu dana.

“Meni nedostaju neke bine i druženja sa publikom, 18. i 19. marta smo zakazali sve uz mjere predostrožnosti, mi ćemo da sviramo. To će da bude bal pod maskama, ali ćemo svirati, da makar u tom trenutku zaboravimo na sve što nas je snašlo- započeo je on i nastavio:

“Shvatio sam da ne mogu da planiram ništa već duži period, na naše želje se ništa ne svoji, možda se neće dogoditi ono što planiramo. Na koncertu će da bude oko 500 ljudi. To sam odavno htio da uradim i da ima neku drugu dimenziju. Sve što mi padne na pamet, ja ću da odsviram. Sve zavisi šta osjetim, kako to publika prihvati, njima pokušavam da se približim. Ljudi shvate da to jesu moje pjesme, ali kada tuđu odsviram, to je zbog trenutka. “Ja imam pjesme koje su drage većini ljudi… Ostatak teksta možete da pročitate na linku koji se nalazi OVDJE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *