SRBI VAN SEBE: Evo kako da zarađujete i po PET HILJADARKI DNEVNO – Deda napravio biznis iz SNOVA BEZ CENTA ULAGANJA!

ZANIMLJIVOSTI

U trenutnoj situaciji kada je sve teže naći posao. Još i kada uzmemo u obzir i broj ljudi koji su ostali bez posla u protekloj godini je premašio 50.000, pored njih broj nezaposlenih je već bio u pozamašnim ciframa, čak preko 300.000. Ipak postoje razni načini da se zaradi novca. Iako su mnoge poslovne ideje uslovljene dodatnim novcem za početna ulaganja postoje neke gdje je potreban minimum.

 

U pitanju je način zarade koji će biti moguć u narednom periodu kada krene sezona. Riječ je o sakupljanju puževa. Na ovaj način je moguće u toku naredna tri godišnja doba zaraditi sasvim solidne pare. Samo je potrebno navući rudare i uzeti kantu u ruke da se zaradi. Jedan čovjek iz okoline Pančeva na ovaj način uspijeva zaraditi i do 5.000 dinara na dan hodajući okolnim livadama sakuplja puževe poslije kiše koje odmah nakon sakupljanja prodaje lokalnom distributeru koji ih izvozi u inostranstvo gdje se serviraju u mnogim restoranima. Iako je priprema puževa uobičajena i na ovim prostorima, zarada je mnogo bolja kada se plasiraju u svijetu gdje su jela od puževa najčešće prisutna u renomiranim restoranima sa mnogo većom zaradom nego što bi bio slučaj na lokalnom tržištu.

 

Iako se nekome puževi i njihova konzumacija mogu učiniti kao nešto, na prvu ruku gadno, ipak kada uzmete u obzir solidnu zaradu za vrijeme sezone ne možete ni isključiti ovu opciju kao nešto čime bi se mogli baviti. Sigurno postoje i gori načini zarađivanja novca. Da li bi ste se vi bavili sakupljanjem puževa?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *