NIJE SEKLA NOKTE, a sad ih PRODAJE?! To nije ono najgore što je uradila, JOŠ KAD ČUJETE CENU… jezivo!

ZANIMLJIVOSTI

Tik Tok je jedna od najpopularnijih socijalnih mreža trenutno gdje svakodnevno korisnici mogu objaviti ili gledati kratka videa raznog sadržaja od informativnog i plesnog do komičnog, te svako lako može doći do svojih 5 minuta slave bez obzira na talenat i trud.

Ovo je mnogima bio centar razonode u početku pandemije, a popularnost ovog kineskog programa samo raste iz dana u dan i tako rađa mnogo kratkotrajnih trendova. Pored ponekad zanimljivog sadržaja, jako često se desi da vidite nešto jezivo i možda čak i bolesno. Neki ljudi će zaista sve uraditi za slavu, a mi se pitamo da li uopšte vrijedi ta kratkoročna slava koju neko ostvari sa kratkim videom na Tik Toku na koji je dnevno objavljeno hiljade i hiljade videa širom svijeta. Danas vam donosimo priču Tik Tok fenomena po imenu “elena_beauty” koja je uradila nešto zaista jezivo i pomalo odvratno kako bi se proslavila. Naime, Elena je pustila nokte da joj rastu čitavih 6 mjeseci! Nokti su joj izrasli u nevjerovatnu dužinu i malo je reći da je neugodno gledati u slike takvih noktiju. Čudnije stvari se definitivno mogu vidjeti na internetu, ali je čudno da ovakve stvari ljude širom svijeta interesuju.

Čini se da svako može pristupiti bilo kakvom sadržaju. Korisnica Elena koja je objavila ovaj video je izjavila, nakon što je osjekla nokte, da ih neće baciti nego da će ih čuvati i pokušati prodati. Isto tako je izjavila kako je postavila novi ruski rekord za dužinu noktiju. Šta vi mislite o svemu ovome?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *