CIJELI ŽIVOT FOLIJU KIDAMO NA POGREŠAN NAČIN: Žena je otkrila trik da vam oči stanu, “ODMAH SAM POKUŠAO OVAKO I DJELUJE” (VIDEO)

ZANIMLJIVOSTI

Kad kupite novu aluminijsku foliju, primijetit ćete da kutija u kojoj dolazi ima nazubljeni rub koji pomaže da se precizno otkine potrebna količina folije.

No, mnogi su primijetili, ako povuku foliju preko tog ruba, da se ona često pokida u ruci te da ne dobiju čisto izrezanu foliju kojoj su se nadali.

Jedna korisnica TikToka otkrila je u videu kako na pravilan način izrezati foliju, a snimka je skupila preko milion pregleda.

Prvo demonstrira staru metodu, a zatim ponovno započinje izvlačenjem točne količine folije koju želi odlomiti preko nazubljenog ruba kutije. Zatim foliju u kutiji kotrlja unatrag i tako odsiječe komad folije koji je odredila. Kako se vidi na snimci, dobila je savršeno odrezan komad folije.

Ljude je ova metoda oduševila.

“Odmah sam to pokušao i djeluje”, “Odličan savjet”, “Ovo će mi promijeniti život”, “Kako to nikad prije nisam uvidio”, “Dakle, cijelo vrijeme sam to radila pogrešno”, samo su neki od komentara.

VIDEO NA OVOM LINKU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *