“Primijetila sam bubuljicu na vrhu nosa. Cijedila sam je i cijedila, a ništa se nije dešavalo. Onda je SAM SAZNALA STRAŠNU VIJEST – UPOZORENJE SVIMA!

ZANIMLJIVOSTI

Loren Hantris (32), influenserka i učesnica rijalitija “Love at first sight” iz Australije, progovorila je o kanceru kože sa kojim se izborila i na Instagramu podijelila kako je to izgledalo.

– Bilo je to 2015. godine. Uvjerena da je bubuljica, nisam se mnogo potresala. Međutim, koliko god da sam je cijedila i cijedila, bubuljica nikako da ode. Onda, par mjeseci kasnije, počela je da sve više lii na bradavicu. I dalje nisam obraćala pažnju na to, sve dok nije počelo da krvari – kaže Loren.

KAKO OVO RANIJE NISMO ZNALI: Trik da stakla u automobilu NIKAD NE MAGLE

Otišla je kod dermatologa sasvim drugim povodom, zbog akni koje su je mučile, ali dermatolog je svu pažnju usmerio na “bubuljicu” i rekao da preporučuje biopsiju. Tako je Loren sa 27 godina saznala da boluje od raka kože.

avvk9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvtkdnn01eqv8vzji4zwjhyjkwnde3zdu1yzcwnte5y2flnznjmdm4zmeucg5nkzmczqkeaieaaq

Foto:Instagram

– Rečeno mi je da moramo odmah da ga uklonimo, prije nego što postane maligno – kaže ona.

exok9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvwm1zn01eqv8vnzrmmti2ody3mtaymjjkmjrhotk0nwzmotfhndc4y2mucg5nkzmczqkeaieaaq

Foto:Instagram

– Djelovalo je kao da je mali na površini, ali zapravo je počeo da se širi ispod kože. Uklonili smo ga a onda sam imala rekonstruktivni zahvat kako bih oblikovala nos jer je u njemu ostala rupa. To me je izbezumilo, ali brzo sam se trgnula, svjesna da sam sretna što sam uopšte živa – kaže Loren.

– Mogla sam da nemam nos ili, još gore, uopšte ne budem živa da pričam o ovome. Zato, čim primetite i najmanju promjenu na koži, molim vas, odmah idite kod dermatologa – zaključila je ona.

Novi.ba/Žena.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *