Evo koje su skole oni zavrsili,pogledajte!

ZANIMLJIVOSTI

Ove škole su završili članovi žirija ZVEZDA GRANDA: David završio fakultet, Viki profesorica, ali čekajte da čujete KOJU ŠKOLU JE KARLEUŠA ZAVRŠILA – BILA NAJGORA UČENICA

Žiri “Zvezda Granda” iz nedjelje u nedjelje sve više privlači pažnju svojim pozitivnim i negativnim komentarima koje upućuju kandidatima, a malo ko zna koje škole su oni završili.

KAKO OVO RANIJE NISMO ZNALI: Trik da stakla u automobilu NIKAD NE MAGLE

Naime, Saša Popović (66) je muzičku školu upisao na nagovor oca, te je sate provodio vježbajući harmoniku, dok je njegova prva želja bila da igra fudbal. Od profesionalne karijere u fudbalu je odustao, ali je po pitanju školovanja ponovo poslušao tatu, te je na njegov nagovor upisao Pravno-ekonomski fakultet u Novom Sadu, međutim tom profesijom se nikada nije bavio.

636957-sasa-popovic-ls

Pjevačica Marija Šerifović (35) je po dolasku u Beograd upisala Fakultet za menadžment, a onda je započela karijeru kao nasljednica Verice Šerifović, svoje majke, i ubrzo postala jedna od najcjenjenijih.

marija-serifovic-55d30d6b5ccaa0e322e0a00aa7b99caa-view-article-new

Đorđe David (56), 1983. godine upisao Fakultet dramskih umjetnosti u klasi profesora Predraga Bajčetića. Glumio je u brojnim predstavama, kao i u filmovima “Šmeker”, “Prokleti pas” i “Tamna strana sunca”. Poznati pjevač pojavio se i u serijama “Vuk Karadžić” i “Sinđelići”. Ipak, njegov glavni izbor je muzika.

res-1585230660-dorde-david-potvrdio-imam-koronu-ocajan-sam

Ana Bekuta (61) je završila gimnaziju. Njena želja bila je da postane učiteljica što je naišlo na majčino odobravanje, međutim otac Branko ju je podržao u namjeri da se bavi muzikom.

18293-bekuta-se-moli-f

Viki Miljković (45) je završila muzičku akademiju, teoretski smjer, i postala profesorka muzike.

Dragan Stojković Bosanac (66) rođen je u Sarajevu, odrastao u Konjicu, a od 70-ih godina živi i radi u Beogradu. Oženjen je Dunjom Stojković s kojom ima dvoje djece sina Aleksandra i ćerku Aleksandru.

U gimnaziji je počeo da se zabavlja sa svojom sadašnjom suprugom Dunjom. Zajedno su 1974. godine krenuli na fakultet u Beogradu – Dunja na ekonomiju, a Dragan na pravo. Ipak, nakon dvije godine provedene na Pravnom fakultetu odlučio je da se upiše na Ekonomski fakultet na kojem je kasnije diplomirao, piše Telegraf.rs.

Jelena je nakon završene osnovne škole upisala Zemunsku gimnaziju, ali je završila drugu školu spletom okolnosti.

 

– Poslije osnovne škole upisala sam srednju – gimnaziju, pa sam se ispisala iz gimnazije, pa sam vanredno završila turističku i muzičku školu – otkrila je Jelena u emisiji Saše Popovića “Zvezde Granda specijal” prošle godine.

Saša Popović ju je pitao potom: “Ispisala si se iz gimnazije?”.

 

-Tako je, jer sam počela da pjevam. A bila sam najbolji đak, ali sam sa 16 godina snimila prvi album i moje školovanje se pretvorilo u pakao. Ostatak mog obrazovanja sam pokušala da nadoknadim sama – priznala je Karleuša.

 

Jelena Karleuša nikada nije završila fakultet i po tome je jedinstvena u svojoj porodici.

– Ja sam jedina crna ovca u porodici koja nije zavšila fakultet. Svi u mojoj porodici su akademski građani, sem mene – iskrena je bila Jelena.

 

igjelenakarleusa2

Kako je Stars pisao 2017. godine, Jelena Karleuša je promijenila tri škole. Po tvrdnjama njenih profesora, bila je najgora učenica i laknulo im je kad je otišla.

Oni koji su radili u toj srednjoj školi i prije dvadesetak godina ispričali su za Kurir da je pjevačica bila nepodnošljiva, da je pravila haos, skakala po klupama i neprestano pričala na času.

Osim što se nije slagala s razrednom, kako je i sama rekla, Jelenu nisu voljeli ni ostali profesori, kojima je zadavala glavobolje. Jedan od njih, koji je insistirao da mu ne pomenemo ime, otkrio je nekoliko zanimljivih detalja.

 

– Ništa lijepo nećete moći ovdje da čujete o njoj. Ja sam joj bio profesor i moram iskreno da vam kažem da se nerado sjećam tog perioda. Bila je nemoguća, najgora u odjeljenju što se ponašanja tiče. Zamislite dijete od 15 godina koje neprestano priča dok profesor drži čas, a kad je opomenete, ona krene još i da se buni. Pa onda ustane i počne da skače i jaše po klupama, pa se ostala djeca pobune, krenu i oni za njom da divljaju. Vjerujte mi, kada se posle dve godine ispisala iz gimnazije, svi smo bili presrećni, laknulo nam je – rekao je jedan od profesora za Kurir Stars.

Nakon što se ispisala iz Zemunske gimnazije, JK je drugu godinu upisala u Politehničkoj školi na Novom Beogradu, mašinski smjer, ali ni tamo se nije dugo zadržala. Kako nam je rekao direktor te obrazovne ustanove Dušan Milovanović, pjevačica tamo nije završila ni cijelo polugodište.

– Razumijem vaše interesovanje, ali nemam mnogo toga da vam kažem. Jelena je pohađala našu školu samo tri mjeseca. Kod nas je došla iz gimnazije, a odavde je otišla u turističku školu i to je sve što znam. Vidio sam na internetu da postoji fotografija na kojoj je ona s ostalim učenicima, to je slikano u dvorištu ove škole – rekao nam je Milovanović.

Interesantan detalj u vezi sa Jeleninim školovanjem je taj da je imala dobre ocjene, a da nikada nije učila, već da je pomno pratila predavanja. Jedino joj matematika nikada nije išla od ruke.

(Pulsonline.rs)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *