Evo ko je njegov pravi otac,pogledajte!

ZANIMLJIVOSTI

OVO JE SIN SUZANE JOVANOVIĆ IZ PRVOG BRAKA, Saša Popović ga prihvatio kao svog sina: A EVO KO JE NJEGOV PRAVI OTAC, IZNENADIT ĆETE SE

Pjevačica Suzana Jovanović iz prvog braka ima sina Danijela, dok iz drugog sa Sašom Popovićem ima ćerku Aleksandru.

Suzana i Saša su svoju djecu izveli na pravi put, a pjevačica je imala kako kaže sreću da upozna Popovića koji je Danijela prihvatio kao svoje dijete.

d5d445d902f1c9324352f92f40dbf0e9

foto: Printscreen

– Kada smo se njegov otac i ja razveli, imao je sedam mjeseci tako da on nije ni znao šta se dešava. Nikada mu nisam govorila ništa protiv oca, smatram da će Bog svima nama da sudi jednog dana i da će svako dobiti ono što je zaslužio u životu. Imali smo tu sreću, ili nesreću, da Danijelov otac uopšte nije pitao za njega. Tek kada je Danijel krenuo u osnovnu školu, njegov otac se sjetio da nazove i pita za zdravlje sina. Sa druge strane, ni Danijel nije pitao za oca, jednostavno nije osjetio potrebu. Moj sin i ja smo prijatelji, on zna da može uvijek da računa na mene i Saleta- rekla je tada Suzana za “Stil magazin”.

sj6k9lmahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvt1rnn01eqv8vogqxzdljmmriodayzjrkmmnlogy1mgflmda0njeynwquanblz5gtas0djgcbaae

foto: Printscreen

Na pitanje kako se slažu Saša i Danijel Suzana je odgovorila:

– Riječ očuh zvuči zaista jezivo, ali u našoj porodičnoj situaciji je potpuno drugačija atmosfera. Sale je nebrojeno puta u društvu rekao za Danijela – „Kao da je moj sin, žao mi je što mu ja nisam pravi otac”. Veoma je ponosan na njega i u studiju rade zajedno. Ako muškarac nečim može da vas „kupi” u životu, onda je to kada prihvati vaše dijete iz prvog braka. To je bolje nego da sam dobila sedmicu na lotou. On uopšte ne razdvaja Aleksandru i Danijela. Oboje su naša djeca.

Suzana se sa 17 godina udala za svog prvog supruga, harmonikaša, kojem je u 18. godini rodila sina Danijela.

Ipak, ova ljubav nije potrajala, pa se Suzana samo sedam mjeseci kasnije razvela i vratila u porodični dom. Ona je tokom ovog kratkog braka dobila sina Danijela, kojem je njen drugi suprug Saša Popović uvijek bio kao otac.

— Danijel ne želi da pričam o njegovom pravom ocu, nije zaslužio da ga pominjem. Danijel je odrastao sa Sašom i sa mnom i njegov pravi otac je Sale. Sve što je naučio naučio je od njega. On radi kod nas u “Grandu”, u režiji, kao ton-majstor, i odlično se snašao. Meni srce raste svaki dan kada čujem da ga ljudi hvale, napravili smo od njega divnog čovjeka i vejrujem da će jednog dana biti divan suprug — ispričala je Suzana prije nekoliko godina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *