Žena otkrila šta radi mužu svako jutro u 4 i 30! ŽENE ŠIROM SVIJETA ZAPREPAŠTENE: “U 2020. godini?!”

ZANIMLJIVOSTI

Uvrijeđene komentatorice prozvale su je da je zaglavila u prošlome stoljeću te da je to što ona čini nazadno i loše za vrijeme u kojemu se žene bore za jednakost

Brooke Smith iz Brisbanea u Australiji ima četvero djece i supruga, brine se o kući, ali i o tome da njezin muž svakoga jutra ima ukusan doručak, stoga ustaje u 4.30 – kako bi mu ga pripremila, prenosi The Sun.

“Ne idem u krevet dok svima ne pripremim obrok za drugi dan, odjeću, dok kuća nije čista i suđe oprano. Katkad idem u krevet u 21, a ponekad i u ponoć, ali uvijek ustajem u isto vrijeme – u pola pet, kako bih napravila doručak mužu i skuhala mu kavu, a onda popila svoju šalicu i oprala kosu u miru i tišini, obavila svoj trening, meditirala i spremila se za dan. Sretna mama znači i sretna obitelj. Činite ovo čak i kada se osjećate lijeno i bit ćete zadovoljni ostatak dana”, napisala je Smith u Facebook grupi “Mums Who Cook, Clean and Organise”.

0ec943dc3783307831cd

Žene je baš i ne podržavaju

Nije trebalo dugo da na njezinu objavu reagiraju i neistomišljenice, koje su Brooke prozvale da je zaglavila u prošlome stoljeću te da je to što ona čini nazadno i loše za vrijeme u kojemu se žene bore za jednakost između spolova.

“Lijepo je to što radiš, ali u mojem braku smo oboje jednaki. Muž radi cijeli dan pa i dalje čisti, kuha i brine se o djeci”, “Moja mama radila je ovo isto za moga tatu, ali on je rođen 1929., a ona 1931. godine. Sada je 2020. Moj suprug si sam pere odjeću, a djeca si sama rade doručak”, neki su od komentara na praksu ove supruge i majke.

Što kažete na njene argumente?

Smith je, razočarana negativnim komentarima, odgovorila ženama koje ne razmišljaju na isti način te im iznijela svoje argumente, ali i poručila da je njezina tradicionalna obitelj sretnija od brojnih drugih, koje se smatraju modernima.

“Uvijek postoje pozitivni i negativni komentari, a mnogo žena misli da živim kao u pedesetima i da ne bih trebala takve stvari činiti za supruga. Smatram, ako netko radi na suncu cijeli dan, da je najmanje što mogu učiniti skuhati i počistiti. Mislim da smo sretnija obitelj baš zbog tih tradicionalnih stvari koje radimo”, zaključila je mlada Australka.

(Net.hr)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *