“Cijeli život sam zaljubljen u najbolju prijateljicu”

ZANIMLJIVOSTI

Cijeli život sam zaljubljen u moju najbolju drugaricu, ali nikada joj to nisam rekao. Ona se trebala udati idući mjesec i to mi je baš teško padalo. Mislio sam da nikada neću biti tužniji, međutim…

Prije 4 dana u saobraćajnoj nesreći njen vjerenik je poginuo, a njena tuga i njene suze su i mene učinile 100 puta tužnijim. Vjerujte da bih bio spreman svoj život dati samo da se vrati njen vjerenik među žive.

sad-man-1

Da stvar bude gora, ona je već u trećem mjesecu trudnoće. U trenutku mi je sinula ideja da se ponudim da se uda za mene, da i njoj i toj bebi ponudim koliko toliko normalan život. 

Otišao sam kod nje …

kodnje

Cijeli život sam zaljubljen u moju najbolju drugaricu, ali nikada joj to nisam rekao. Ona se trebala udati idući mjesec i to mi je baš teško padalo. Mislio sam da nikada neću biti tužniji, međutim… Prije 4 dana u saobraćajnoj nesreći njen vjerenik je poginuo, a njena tuga i njene suze su i mene učinile 100 puta tužnijim.

Vjerujte da bih bio spreman svoj život dati samo da se vrati njen vjerenik među žive. Da stvar bude gora, ona je već u trećem mjesecu trudnoće. U trenutku mi je sinula ideja da se ponudim da se uda za mene, da i njoj i toj bebi ponudim koliko toliko normalan život. 

Otišao sam kod nje i nakon nekoliko pokušaja da izgovorim da se uda, jednostavno sam odustao.

Nisam imao hrabrosti da joj kažem šta osjećam prema njoj.

sad-man

Jednostavno je toliko volim da ne bih mogao podnijeti da se udalji od mnee, da nemam kontakt sa njom, da me zamrzi. Pogotovo sada se plašim da ne pomisli da želim da je iskoristim, ne daj bože, traghediju i nesreću koja ju je zadesila.

Ne znam šta da radim, kako da joj ovo predložim, a da ne shvati pogrešno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *