Pogledajte kako Huan sada izgleda!

ZANIMLJIVOSTI

SJEĆATE LI SE TRI BRATA I TRI SESTRE, HUAN JE BIO NAJZGODNIJI: Danas ima 49 godina, A EVO KAKO IZGLEDA – OBJAVIO NAJNOVIJU SLIKU NA INSTAGRAM

Mario Simaro (49), latinoamerički glumac kubanskog porijekla jedan je od najpopularnijih glumaca telenovela koje smo svi pratili prije više od deceniju.

Poznat po mišićavom tijelu i ulogama muškaraca koji se bore za svoju ljubav, Mario u petoj deceniji može ponovo da igra nekog latino zavodnika, podjednako ubjedljivo kao prije 15 godina.

Glumac veoma brine o svom izgledu, pa su mišići i dalje njegov veliki adut.

Glumac se prvi put pojavio 1995. godine u seriji “Acapulco, cuerpo y alma” (Akapulko, tijelo i duša), poslije čega su uslijedile brojne sapunice – “La usurpadora” (Zlobnica), “Amor latino” (Latino ljubav), “Mar de amor” (More ljubavi) i mnoge druge. Domaća publika ovog glumca pamti iz kolumbijske telenovele ”Skrivene strasti”, gdje je glumio Huana, zgodnog rančera, jednog od tri brata koji planiraju da osvete smrt sestre koja se upustila u vezu sa starijim čovjekom koji ima tri kćerke. Međutim, momci nisu računali na to da će im ljepota sestara ”doći glave”, te su njihovi planovi ”pali u vodu”.

Pogledajte fotografije koje je objavio na Instagramu:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *