Evo ko je njegov brat,i on je pjevac,vidite ko je to!

ZANIMLJIVOSTI

PORODIČNA TAJNA! OVO JE ROĐENI BRAT DARKA LAZIĆA: I on je pjevač, a tek kad vidite KO JE U PITANJU (FOTO)

U javnosti je malo poznato kako Darko Lazić ima brata kojeg do sada nismo mogli vidjeti.

darko-lazic-foto-nikola-tomic-17-830x0-e1567340486624-750x388

Dragan se pojavio prošle godine u bolnici kako bi bio uz Darka, a zanimljivo je kako je i on pjevač.https://youtu.be/qRj9o6c5R5w

Iako izgleda dobro i djevojke mu često daju komplimente zbog izgleda, Dragana popularnost i ne zanima toliko.

– Ne sviđa mi se kako danas kod nas izgleda ono što se zove šoubiznisom. Mislim da meni to ne treba. Radim sa svojim bendom, imam oko 80 zakazanih nastupa u toku godine, i meni je to dovoljno – rekao je Dragan jednom prilikom.

172419-0-ff

Dragan je takođe bio učesnik muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” 2013.godine, a Darko ga je savjetovao kako da se ponaša da bi doživio uspjeh:

-Tačno je da će se moj Dragan takmičiti u “Zvezdama Granda”. Pjeva lijepo, ali se time bavi tek pet mjeseci. Malo kasno, s obzirom na to da ja odmalena volim da pjevam. Savjetovao sam ga šta bi trebalo da pjeva, kako da se ponaša, kakve pjesme da bira i još mnogo toga. Njemu je sad praksa najpotrebnija, i to mora da mu postane navika– a onda je dodao:

darkooo

-Vodio sam ga nekoliko puta na moje nastupe i zna kako sve to izgleda. Tu sam da mu pomognem za sve što treba i da ga podržim. Jedino što nikad ne bih mogao da pozovem Sašu Popovića i da urgiram za brata. Njega narod treba da zavoli da bi uspio u životu– rekao je Darko, piše Kurir.

2018-11-01-1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *