Svi je znate,otkrivena je njena zadnja zelja,pogledajte!

ZANIMLJIVOSTI

SVI ZNATE NEDU ARNERIĆ, UMRLA JE PRIJE GODINU DANA! SADA JE OTKRIVENA NJENA POSLJEDNJA ŽELJA: Da srce prepukne

Proslavljena glumica Neda Arnerić preminula je prije tačno godinu dana, 10. decembra u svom stanu u 67. godini.

Njeno beživotno tijelo pronašao je njen brat, a osam dana kasnije nakon komemoracije ispraćena je na vječni počinak.

 

Urna sa pepelom Nede Arnerić položena je u Aleju zaslužnih građana, a glumica počiva pored kolege, glumca i voditelja Đorđa Nenadovića. Po želji porodice, spuštanje posmrtnih ostataka obavljeno je bez prisustva javnosti, u krugu najbliže rodbine, što je bila i Nedina želja.

To je tada potvrdila i glumičina prijateljica i koleginica sa klase Jelena Tinska:

– Znajući Nedu, vjerujem da bi njena želja bila da bude sahranjena bez publiciteta i da bude zajedno sa svojim Miletom – rekla Tinska tada i dodala da se njena prijateljica umorila od života:

– Bolovala je od depresije. Upala je u beznađe, jer je prerano ušla u svijet filma i preskočila je djetinjstvo, mladost. Ušla je u ozbiljne godine nemajući prave uspomene, koje imamo kada živimo neki drugi život. Mač sa dvije oštrice je kada ste okupirani samo karijerom. I godine prolaze, splasne fascinacija karijerom, desi se da nemate dovoljno uloga i upadnete u depresiju – istakla je ona prošle godine za Informer.

Podsjetimo, glumica je snimila više od 150 igranih i TV filmova i serija, a odigrala i preko četrdeset uloga u pozorištu.

Izvor:Kurir

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *