Pogledajte kako izgledaju njena djeca,skrivena od javnosti!

ZANIMLJIVOSTI

EVO KAKO DANAS IZGLEDAJU DJECA DRAGANE MIRKOVIĆ: Skromna i skrivena od javnosti, A SAD SU OBJAVLJENE NJIHOVE SLIKE

Pjevačica Dragana Mirković je u skladnom braku sa Tonijem sa kojim ima dvoje djece, sina Marka i kće rku Manuelu…

Za razliku od druge djece poznatih, koji često objavljuju slike na društvenim mrežama, Dragana Mirković ne eksponira svoju djecu.

dragana1

dmv

– Neke moje kolege imaju divnu djecu, koja mnogo lijepo izgledaju, a nema ih… Niko ne zna kako oni izgledaju… kako njih ne uhvati neko da ih snima, slika? Što znači da je sve stvar izbora. A ako su željni da budu u centru pažnje, da budu viđeni, oni to rade, i namanji je problem doći do njih. Ne samo moja djeca, već postoji još djece mojih kolega, koja su predivna, školovana, kojih nema u medijima i koja zaslužuju poštovanje svih nas – kazala je pjevačica i dodala:

dragana5

– Ali, postoje neke kolege, koji kao roditelji, smatraju da je divno gurati djecu da budu u prvom planu, jer možda će se bolje probiti, dobiti bolji posao… To je stvar izbora i roditelja i djece. Što znači, postoje roditelji i djeca, koji smatraju da to nije lijepo i da to ne žele, a postoje roditelji i djeca koji smatraju da je to divno i to prosto žele. Tako da nemamo potrebe da se lažemo time kao: “Jao ne mogu da živim”. Evo mi smo ovdje u Srbiji mjesec i po dana i moja djeca su tu, i svi to znaju, pa ih niko ne slika, a lako bi ih mediji pronašli da žele – rekla je Dragana Mirković, prenosi “Kurir”.

dragana

manuela

sfdsffdsfds-400x0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *