Pogledajte njegovu zenu, dugo su u braku.

ZANIMLJIVOSTI

OVO JE ŽENA ALENA ISLAMOVIĆA, U BRAKU SE 40 GODINA I IMAJU 2 KĆERKE: Zavoljela ga je dok je bila maloljetna (FOTO)

Alen Islamović (63) decenijama voli lijepu Marijanu, koja izbjegava da se pojavljuje u javnosti, a u braku su dobili ćkerke Unu i Laru.

Alen Islamović, koji je islamske vjeroispovijesti, i njegova supruga Marijana, koja je katoličke vjeroispovijesti, proslavljaju sve praznike i jedne i druge religije.

Poštuju tradiciju

On već godinama neizmjerno poštuje tradiciju, a u njihovom domu u Zagrebu Božić se, na primer, sprema i po mjesec dana.

– Nekada smo kuću kitili na Badnje veče ili nekoliko dana ranije, prema tradiciji. Ali onda nam je bilo žao da je raskitimo, činilo nam se da je to premalo vremena za uživanje u božićnoj čaroliji. Pa sam tako, malo po malo, počela kuću da uređujem sve ranije i svima se to svidjelo – istakla je ona jednom prilikom za “Jutarnji”.

873x400

foto: Blic.rs

Zaljubili su se na prvi pogled 

Marijana i Alen upoznali su se kada je on bio u dvadesetim, a ona imala 16 godina. Islamović je u to vrijeme već bio velika zvijezda u bivšoj Jugoslaviji, a ona ga je srela u prvom noćnom izlasku, piše “Blic”.

Zaljubili su se na prvi pogled jedno u drugo, a sada su u braku koji traje više od četiri decenije.

Odrekla se posla

– Nekada sam pratila Alena na njegovim koncertima, ali ovog puta mi je to prenaporno s obzirom na udaljenost, a i odmah bismo se vraćali, pa mi se nije dalo da idem. Ali, znali smo često da otputujemo zajedno, pa smo se ludo provodili. Sada više nismo toliko u godinama za to, ako izađemo, oporavljamo se tri dana – ispričala je Marijana, koja se zbog porodice odrekla posla medicinske sestre, a koja se sjajno izborila sa ogromnom popularnošću koju je njen muž imao kao pjevač “Bijelog dugmeta” i “Divljih jagoda”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *