Pogledajte nastup ovog momka,ziri je odusevljen!

ZANIMLJIVOSTI

Bjelopoljac ODUVAO U ZVEDAMA GRANDA, MARIJA ŽELI SNIMITI DUET S NJIM: Pokazao cijelom regionu KAKO SE PJEVA, U STARTU DOBIO SVE GLASOVE (VIDEO)

Osim što je žiri podigao na noge, i dobio komplimente kakvi se ne pamte u tom šou programu, pala je i nesvakidašnja ponuda jedne od članica žirija Marije Šerifović da snime duet

Mladi Bjelopoljac Isak Šabanović sinoćnjim nastupom u regionalnom muzičkom takmičenju “Zvezde Granda” ujedinio je region u ocjeni da je rođena nova balkanska zvijezda.

Osim što je žiri podigao na noge, i dobio komplimente kakvi se ne pamte u tom šou programu, pala je i nesvakidašnja ponuda jedne od članica žirija Marije Šerifović da snime duet.

Za Portal RTCG otkriva da su njegovi snovi konačno počeli da se ostvaruju, a duet će se, kaže, desiti ako jedna od najboljih pop pjevačica s ovih prostora ostane pri toj ponudi.

Pažnju publike, osim fenomenalnog nastupa, nevjerovatne boje glasa, privukla je i emocija koju je pokazao, ali i suze koje nije krio pred milionskim auditorijumom, te žirijem od kojeg se nerijetko plakalo zbog oštrih komentara.

Isak je, međutim, dobio duboki naklon tamičarskog žirija, a o tome kakav je bio njegov nastup svjedoči aplauz publike. Nisu izostali ni brojni komentari na društvenim mrežama o mladom Bjelopoljcu nastanjenom u Podgorici koji je mnogima zadao domaći zadatak kako se pjeva rok.

-Ja sam veću tremu imao sinoć dok sam gledao svoj nastup nego kad sam nastupao. Znao sam unaprijed ishod nastupa u trećem krugu, ali jednostavno nisam mogao da vjerujem, imao sam osjećaj kao da sam gledao nekog drugog takmičara – otkrio je Isak.

Jedno od priznanja impozantnog nastupa je i vrtoglavi broj pratilaca na Instagramu, koji se mjeri u hiljadama. Dobio je, kaže, ogroman broj poruka na koje, nažalost, nije uspio da odgovori, zbog čega se izvinuo svim fanovima.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *