MOMAK MI POSLAO POKLON ZA NOVU GODINU! “Kad sam otvorila, šutila sam 5 minuta pa sam ga nazvala i prekinula sa njim, DA LI JE OVO NORMALNO?” (FOTO)

ZANIMLJIVOSTI

Pišite nam u komentarima koliko puta ste do sada to zaboravili uraditi? Ne mora biti u pitanju partner, nego jednostavno neko iz porodice ili se pak radi o bliskom prijatelju. Žene su posebno osjetljive po tom pitanju, one itekako vole da budu darivane, i teško se muškarcu ako pokuša preskočiti ili još gore, da zaboravi na neki jako bitan datum.Primjera radi, ako se radi o godišnjici veze ili braka.

Za danas vam donosimo jedno iskustvo jedne djevojke, koja je svoju tužnu priču podijelila na jednoj društvenoj mreži, a pošto se radi o Novoj godini, red je i da se ispoštuju neke elementarne stvari. Međutim, ova djevojka je malo razmažena, te je očekivala od svog dobrostojećeg dečka, da je obraduje sa nekim jako skupim poklonom. Međutim, kada je otvorila poklon, kad ju šlog nije strefio.

 

Unutra je bio paket raznobojnih termo čarapa, a ona nije sebi mogla doći od šoka. Odmah mu je poslala poruku i pittala kakav je ovo poklon? On je rekao da stalno kuka da joj je zima, na šta je ona odgovorila da je mrtva stipsa. Žao mu je bilo potrošiti na nju, 100 do 200 eura, prekinula je sa njim istog momenta. Malo bezobrazno, zar ne?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *