Kćerka mi je napustila fakultet

ZANIMLJIVOSTI

Kćerka mi je napustila fakultet… Moja kćerka je napustila medicinski faklultet zbog muškarca koji je stariji od nje 14 godina i koji živi na selu i ima djecu iz prvog braka. Udala se za njega kada je praktično trebala postati doktorica i otišla da živi na selo sa njim.

Ne znam šta joj se dogodilo, imala je vezu sa jednim kolegom dugu 3 godine, voljela ga, barem tako mislim. Nisam mogla to da prihvatim, ljutila sam se na nju skoro godinu dana, boljelo me, i danas me još više boli. Nisam je ni vidjela, ni čula skoro godinu dana i prošli vikend sam ipak popustila i otišla sa mužem kod nje.

Šokirala sam se kada sam je ugledala, nisam je mogla prepoznati za godinu je ostarila najmanje 5 ugojila se sigurno preko 10 kilograma. Živi život seljaka, hrani stoku, svinje, kokoši, hrani svekrvu i svekra a najviše me zaboljelo kada sam joj na rukama vidjela masnice, TUČE JE.

Pitala sam je da se vrati, da nastavi školovanje, ali mi je tada kroz plač kratko rekla Rado bih ja mama, ali to je nemoguće nije rekla zbog čega je nemoguće, pa ne živimo u prahistoriji. Ne znam da li je bolje što sam je posjetila ili bi bilo bolje da sam je zaboravila šta da radim, srce hoće da mi pukne od tuge i svaki dan mi je sve teže.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *