Znate li ko je ovo,danas ima 75 godina

ZANIMLJIVOSTI

Sjećate li se žene sa golubovima iz filma “Sam u kući”? DANAS IMA 75 GODINA I EVO KAKO ŽIVI, TUŽNI DETALJI

Dobro mi ide, držim se kao i svi ostali. Sad imam 75 godina i lagala bih kad bih rekla da će to biti lijep i sretan Božić jer sam stara i živim sama. Zna biti vrlo mračno, ispričala je

Svi obožavatelji legendarnog božićnog filma ‘Sam u kući’ sjećaju se žene s golubovima iz drugog nastavka koje se Kevin u početku bojao, no kasnije su se sprijateljili.

Nju je utjelovila Brenda Fricker (75) koja je u emisiji ‘Radio 1’ izjavila kako će ove godine biti sama za blagdane, javljaju strani mediji.

adfadfadfadf

– Dobro mi ide, držim se kao i svi ostali. Sad imam 75 godina i lagala bih kad bih rekla da će to biti lijep i sretan Božić jer sam stara i živim sama. Zna biti vrlo mračno. Isključim telefon i spustim rolete. Snimam unaprijed neke dobre programe, imam svog psa i tako kroz to prolazim – ispričala je.

Dodala je kako joj Nova godina pada još teže.

– Zvona zvone i nema nikog da se okrene, grli i smiješi, a ja na mogu pobjeći od zvona, crkve su posvuda – objasnila je.

Inače, ovoj glumici nevjerojatno sliči kontroverzni britanski voditelj Piers Morgan (55). Nedavno su ga ‘optužili’ da je upravo on ta glumica iz filma.

– Ja nisam ona – pravdao se u emisiji.

asdfadsfasd

(Izvor: 24 sata.hr)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *