Popijte samo jedan gutljaj ovoga svako jutro i jetra će vam biti zahvalna!

ZANIMLJIVOSTI

Jetra u našem organizmu ima ulogu tvornice krvi. Ona sudjeluje u procesu obnavljanja krvi. Također, pomaže jačanju i stimulaciji probave u organizmu.

Obavlja još jednu važnu funkciju: ona čisti krv i eliminira sve toksine i nečistoće iz nje. Otuda je jasno da je čista jetra – zdravlje, vitalnost, energija, lijep izgled i dobro raspoloženje.

Najbolje sredstvo za prevenciju zdravlja jetre je njeno svakodnevno čišćenje – svako jutro na prazan želudac popijte kašiku maslinovog ulja pomiješanog sa kašikom limunovog soka. Nakon toga, možete uživati ​​u doručku.

Ovaj “koktel” možete pripremati cijeli život, jer su oba sastojka obične životne namirnice. Poslije mjesec dana osjetit ćete promjene. Vaš izgled će se poboljšati, nestaće tamni krugovi ispod očiju, ten će postati svjež, a izgled pomlađen.

Crijeva će raditi kao sat, zaboravit ćete na zatvor i probleme s probavom. Osjećat ćete se zdravo s puno energije.

Maslinovo ulje kao niti jedan drugi proizvod pomaže otvaranju kanala jetre i žučne vrećice. Žuč je aktivan sudionik u procesu probave koji ubrzava rad vaših crijeva. Isti učinak na probavu imaju limun i brusnica. Čuvajte ga na sobnoj temperaturi.

Možete i u hladnjaku, ali na niskim temperaturama ono postaje mutno. Međutim, to nema nikakav utjecaj na njegove osobine. Korisne osobine limuna su dobro poznate svima. Prvo, limun je izvanredan izvor vitamina C. Drugo, on učinkovito čisti krvne žile od naslaga kolesterola i doprinosi čišćenju jetre.

Izvor: atma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *