OVA BILJKA ČINI ČUDA: Ako ovo pijete svakog dana, grudi će vam PORASTI ZA DVA BROJA

ZANIMLJIVOSTI

Mnoge dame koje sanjaju bujnije grudi ne moraju više da razmišljaju o komplikovanim estetskim zahvatima jer se rješenje krije u prirodi. Barem tako kaže narodna medicina, i to za jednu biljku za koju su znali još stari Egipćani.

Piskavica, poznata i kao kozji rog i božja trava, u narodu je poznata kao ljekovito sredstvo za respiratorne tegobe, ali i mušku neplodnost. Ova biljka, čije sjeme možete naći u većini prodavnica zdrave hrane, bogato je proteinima, vitaminima i fitonutrijentima, a od minerala sadrži bakar, gvožđe i mangan.

U zapadnoj medicini čaj od ove biljke koristi se za izbacivanje viška sluzi iz sinusa, grla i gornjeg respiratornog trakta, a djelotvoran je i protiv alergija.

Međutim, piskavica je najpoznatija jer se vjeruje da utiče na rast grudi budući da sadrži fitoestrogen koji utiče na rast dojki.

Masaža

Sjemenke piskavice potopite u vodu, a sutradan tom vodom s hranljivim sastojcima masirajte grudi.

Čaj

Dvije kašike sjemenki stavite u 200 ml hladne vode. Skuvajte, ostavite 20 minuta, pa procijedite. U čaj dodajte meda, a možete i limun. Pijte polako, u malim gutljajima, najviše dvije šolje dnevno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *