ISPOVIJEST O MUČNOM SAZNANJU: Sakrio sam diktafon u spavaćoj sobi i otkrio šta mi ŽENA RADI IZA LEĐA…

ZANIMLJIVOSTI

Jedan muškarac odlučio je da sakrije diktafon u svoju spavaću sobu i provjeri šta njegova žena radi kada on nije kući. Ono što je snimio, nije mogao ni da sanja.

Ja nisam mogao da odem zbog posla, ali ona je otišla bez mene, u čemu nisam vidio nikakav problem.

Međutim, par dana kasnije njoj telefon nije prestajao da zvrcka. Ispostavilo se da joj piše stari prijatelj iz školskih dana koji je takođe bio na zabavi. Pisao joj je kako mu je baš drago što ju je vidio.

Ispostavilo se da su oni bili u vezi kada su imali 14 godina, a on je danas, kao i ona, u braku.

Kako su dani nakon zabave odmicali, tako je moja žena postajala sve ćudljivija. Pravdala se hormonima, a zbog njih joj je navodno i libido opao, a do tog trenutka imali smo sjajan se*sualni život.

Onda je došlo vrijeme za naš uplaćeni odmor i ja sam pretpostavio da će, kao i do sada, biti pun opuštanja i se*sa. Međutim, ništa od toga. Onda, jednog jutra prije doručka, dok se ona tuširala ja sam sjeo za njen laptop. Zapravo sam htio da prozujim po internetu ali ona je toliko izdramila kada je vidjela da joj diram kompjuter da mi je odmah bilo jasno da nešto krije.

Ispitivao sam je, ali ništa nije priznala. Sve sam povjerio najboljem prijatelju koji mi je predložio da u spavaću sobu stavim diktafon.

I nakon par dana preslušavanja, imao sam materijal – imala je telefonski se*s sa tim svojim prijateljem. Odmah sam joj rekao da znam šta radi, a ona mi je obećala da će odmah prekinuti kontakt sa njim. Međutim, mene i dalje muči zašto je to uradila. Kaže da želi da prevaziđemo ovu krizu, ali kaže i da me više ne voli kao nekad. Šta da radim?

Šta biste mu vi savjetovali?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *