2 SASTOJKA I MAKSIMALAN EFEKAT: Svako jutro na prazan želudac popijte ČAŠU OVOG NAPITKA – TOPI SALO I SKIDA KILOGRAME U REKORDNOM PERIODU!

ZANIMLJIVOSTI

Dosta ljudi ima jedan te isti problem, odnosno pojavio im se višak kilograma na predjelu stomaka i to zaista ružno izgleda, prenosi Stil.kurir.rs. Na svu sreću, uspjeli smo da pronađemo recept za lek koji će vam pomoći da riješite svoj problem!

Naime, sa njim ćete sagoreti sve nakupljene masnoće, tako da ćete spriječiti i razvoj tih oboljenja. Osnovni sastojak koji je potreban za njegovu pripremu su šljive. Odmah sebi zapišite ovaj recept i počnite sa pripremom!

Sastojci:

-litar vode
-100 gr šljiva

Priprema:

Uzmite jednu hermetičku posudu i u nju stavite šljive, pa preko sipajte i vodu, posudu zatvorite, pa ostavite da odstoji oko sedam dana na hladnom, odnosno u frižideru.

Poslije tog perioda uzmite gazu i smesu procijedite, te nakon toga lijek možete početi konzumirati. Svako jutro na prazan stomak, odnosno prije doručka trebate da popijete po čašu lijeka. Rezultat je zagarantovan i uskoro će biti vidljiv! haber.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *