POPULARNA RAZA: DA SAM ZNALA DA ĆE DOĆI VAKAT, KAD ĆE VELIKA G****A BITI OD PRESUDNOG ZNAČAJA ZA POSAO…

ZANIMLJIVOSTI

Razija Čolaković, rođena Cazinjanka iz Stijene koja danas živi i radi u Brčkom, često na svojim društvenim mrežama odgovara na ‘teška i škakljiva’ pitanja, te ‘posavjetuje’ svoje pratioce. Tako u jednoj od nedavnih objava piše: Da sam znala da će doći vakat, kad će velika guzica biti od presudnog značaja za posao, i uspjeh u životu, svega mi još od osnovne škole od sendvića bih štedila, i danas sve u guzicu uložila! Time bih riješila sve svoje brige!Dok druge investiraju u guze, ja budala u obrazovanje! Nego Razo, kad nisi bila pametna, ti i dalje moli ko će kupiti knjigu, i treba li nekome reklama, pa ulaži u fakultet. Trebaće ti fakultet, jer bez fakulteta ne znas burek dobro razviti, niti grah skuhati!
Razija Čolaković, rođena Cazinjanka iz Stijene koja danas živi i radi u Brčkom, često na svojim društvenim mrežama odgovara na ‘teška i škakljiva’ pitanja, te ‘posavjetuje’ svoje pratioce.

Tako u jednoj od nedavnih objava piše:

Da sam znala da će doći vakat, kad će velika guzica biti od presudnog značaja za posao, i uspjeh u životu, svega mi još od osnovne škole od sendvića bih štedila, i danas sve u guzicu uložila! Time bih riješila sve svoje brige!

Dok druge investiraju u guze, ja budala u obrazovanje! Nego Razo, kad nisi bila pametna, ti i dalje moli ko će kupiti knjigu, i treba li nekome reklama, pa ulaži u fakultet.

Trebaće ti fakultet, jer bez fakulteta ne znas burek dobro razviti, niti grah skuhati!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *