DAO JOJ IME PO JOGURTU, OVO JE ĐURINA KĆERKA: Glumila u nekoliko filmova, a o NJENOJ LJEPOTI SVI PRIČAJU (FOTO)

ZANIMLJIVOSTI

Malo ko zna da glumac Branko Đurić Đuro ima kćerku koja je krenula njegovim stopama, a o njenoj ljepoti svi pričaju.

Zala Đurić ima 25 godina. Priča o njenom imenu je sasvim neobična.

– Kada smo se nas dvoje zaljubili, nismo smjeli ni da maštamo o zajedničkom životu, ali smo svejedno maštali da ćemo imati jedno dijete i tada je na tržištu bio neki jogurt koji se zvao Zala i rekli smo da će nam se tako kćerka zvati. Imali smo negdje sakriven poklopac u liftu iza ogledala i uvijek smo tu gledali i maštali da ćemo imati nekad Zalu – otkrila je mama Tanja.

Interesovanja mlade Zale su vezana za muziku i glumu, baš kao i očeva. Međutim, ono što je izdvaja iz gomile nasjlednika poznatih ličnosti jeste i njen izgled. Fotografije koje kači na društvene mreže privlače veliku pažnju jer Zala ima neobičnu ljepotu, prenosi Blic.

Ona je glumila u nekoliko filmova, a prijje šest godina izdala je i pjesmu “Šele zdaj”, koju je komponovao njen otac. Zala je u Njujorku završila glumu i istovremeno radila kao bebisiterka. Sa ocem je uvek imala otvoren odnos i veliku podršku kada je put karijere u pitanju.

Na pitanje na koji način joj roditelji pomažu u radu, odgovara:

– Tata mi najviše pomaže tako što neće da se petlja, jer želi da sama dođem do cilja. I meni je najbitniji put. Tata me nikad nije doveo ni na jednu audiciju, što je super! Sigurna sam da bi pomogao ako bih ga zamolila, ali to ne želim i to me jača – rekla je svojevremeno Zala za Klix.ba i dodala:

– Jedva sam se progurala kroz najtežu gimnaziju u Ljubljani, jer mi nije išla hemija, ni drugi predmeti koje je trebalo da učim napamet. Umjetnost nije bila cijenjena. Svakog dana se zahvaljujem svemiru, svojoj hrabrosti i roditeljima koji su me doveli u Njujork da ostvarim svoj san.

Branko Đurić pored Zale sa suprugom, slovenačkom glumicom, Tanjom Ribič ima još jednu kćerku Elu, koja se također bavi glumom, i sina Filipa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *