IMAO “MILION” ŽENA I BURNU PROŠLOST: Evo ko je muž PRAKTIČNE ŽENE! Iznenadit ćete se kad vidite supruga NATAŠE PAVLOVIĆ Share

ZANIMLJIVOSTI

Nataša Pavlović je u više navrata isticala da je za skladan brak ključno razumjevanje, a onda je u jednom intervjuu imala i te kako interesantno izlaganje na ovu temu.

– Mlad čovjek kada se zaljubi odmah bi i vjenčanje i djecu, jer misli da će to trajati zauvijek. Međutim, bitno je da oboje prožive toliko toga da bi brak kasnije bio skladniji i da u pedesetim ne bi “poludjeli” – istakla je ona za Story, dodajući da je, u momentu kada je počinjala emotivnu vezu sa svojim sadašnjim suprugom, željela da zna šta je sve tačno preživio prije nje.

natasa-pz1

Sve sam ga detaljno ispitala, pa kad sam shvatila da je imao “milion” žena, da je izlazio, putovao i radio sve što mlad čovjek treba da radi, onda sam rekla – super.

– Ne da mi nije smetalo što je u njegovom životu bilo toliko žena, već mi je bilo drago, jer sam znala da će umjeti više da me cijeni. Smatrala sam da je naučio šta hoće i šta neće, kao i ja – dodala je Nataša, zaključujući priču riječima:

594e3b52-0b40-4f5b-b1d3-25970a0a0a67-voditeljica-1

Ispričala sam mu i cijeli moj istorijat, samo što moja prošlost nije bila burna kao njegova. Ali, imala sam mnogo mogućnosti da na osnovu kako svog, tako i iskustva svojih drugarica, zaključim šta želim. Sa trideset si zreo čovjek, ali prije toga sigurno nisi. Ne kažem da ne možeš naći partnera za ceo život, ali to je čista igra na sreću. Svakog dana zahvaljujem Bogu što sam sačekala i što ništa nisam radila na brzinu – rekla je za kraj Pavlovićeva za “Story”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *