NJEGA JE VOLJELA PRIJE ĆAMILA: Ovo je bivši zaručnik Bakirove kćerke Jasmine

ZANIMLJIVOSTI

Kćerka predsjednika SDA Bakira Izetbegovića, Jasmina, danas se udala za osam godina mlađeg biznismena, Ćamila Humačkića.

A prije samo dvije godine je odijeknula vijest o tome kako se zaručila, ali tada ipak za drugog muškarca.

Naime, riječ je o Adnanu Ceriću CeriXu, što je pseudonim pod kojim je poznat na YouTubeu, a on je tog dana proslavio svoj 33. rođendan i iskoristio priliku da u krugu porodice i prijatelja zaprosi svoju djevojku Jasminu Izetbegović.

Ona tada nije krila oduševljenje, a momenti prosidbe iz jednog restorana objavljeni su na Instagramu.

191026015

foto: Društvene mreže

Ljubav nije dugo potrajala, a raskid je potvrdila Jasmina prošle godine kada se oglasila na Facebooku i napisala:

“Ne smatram sebe medijskom ličnošću, već prilično privatnom osobom. Iz navedenih razloga sam do sada šutjela na povremene medijske ispade čak i kad su plasirali čudesne izmišljotine (jednom su mi izmislili čitavog nepostojećeg supruga i dijete).

Moje dosadašnje odbijanje da komentarišem maliciozne laži, tračeve i budalaštine, kao i da se zamaram tužbama, je možda i ohrabrilo zlobnike da nastave sa svojim diletantskim piskaranjem raznih neistina. S obzirom na današnje rapidno širenje vijesti o imenovanju Adnana Cerića na neku funkciju te povezivanja tog imenovanja sa mnom i mojom porodicom, nevoljko prekidam šutnju o svom privatnom životu da obavijestim dušebrižnike da Adnan i ja već nekoliko mjeseci nismo zajedno”, napisala je Izetbegović na svom Facebook profilu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *