NIJEDNA PAMETNA ŽENA NE PRISTAJE NA OVO: 5 stvari koje ni u ludilu ne treba raditi za muškarca!

ZANIMLJIVOSTI

Ma koliko da volite muškarca sa kojim ste, neke stvari su jednostavno nedopustive. Pametna žena nikad neće ove 4 stvari raditi za svog partnera:

1. Pomagati finansijski

Svaka žena koja je muškarca finansirala se gorko pokajala zbog toga. Budite mu podrška kada je teško, ali nikad ne pristajte da budete neko ko će ga izdržavati.

2. Kupovati skupe poklone

Nikad mu ljubav ne pokazujte skupim poklonima. Ne pokušavajte da ga impresionirate tako što ćete potrošiti ogromnu količinu novca na njega, naročito ne na početku vrze. Ovo će vašu vezu odvesti u pogrešan smijer. Novac ne treba nikad da bude merilo ljubavi.

3. Mijenjati izgled samo zato što on to želi

Ženama je gotovo prirodno da mijenjaju izgled u skladu sa tim šta se njihovom partneru sviđa. Da se razumijemo, nema ništa pogrešno u tome što ćete provesti malo više vremena sređujući kosu ili frizuru prije sastanka.

To je prilika da naglasite svoju prirodnu lepotu i da podignete sebi samopouzdanje. Ipak, trebalo bi da budete jednako samouvjereni kada se pred njim pojavite u majici i farmerkama, kao i kad se pojavite u toj haljini koju on voli. Budite vi, budite svoji.

Nikada ne mijenjajte svoj izgled samo zarad muškarca, pa i da ga volite najviše na svijetu. Ako vas pritiska da se oblačite kako on želi, da nosite frizuru kakvu on voli ili na bilo način koji mijenjate svoje tijelo, on nije vrijedan vašeg vremena.

4. Odustati od svojih snova

To što ste u vezi, ne znači da treba da odustanete od svojih snova samo zato što se partnerovi snovi ne poklapaju sa vašim. Naprotiv! Pravi muškarac će vas podržati u svim vašim namjerama.

5. Izmišljati opravdanja za njega

Kad on pogriješi, ponekad sigurno ima dobro opravdanje, ali nije na vama da ga izmišljate za njega. Na taj način se samozavaravate i, u suštini, dajete podršku njegovom neprimjerenom ponašanju u nekim situacijama. Kad zatreba, slobodno lupite šakom o sto… Naravno, mislimo figurativno.


8 stvari koje su muškarcima odbojne kod žena, a one to rade svaki dan

Većina žena želi znati kako privući i zadržati muškarca. U ovom članku bavit ćemo se stvarima koje generalno odbijaju muškarce. Što god da odlučiš napraviti ili ne napraviti s ovim saznanjima dobro je da budeš upoznata s njima, je li tako.

Previše razmišljanja i analiziranja
Žene su sklone previše analizirati i razmišljati o postupcima svojih muškaraca. Pokušavaju čitati njegove misli i na kraju promaše. Ne moraš analizirati svaki njegov korak ili potez.
Nemoj pokušavati shvatiti njegove namjere i zamarati se tko bi koga trebao prvi nazvati ili poslati poruku i slično. Ljubav je zahtjevna i kad možeš daj svoj maksimum, bez kalkuliranja. Nema ništa atraktivno u ženi koja pretjerano analizira i pokušava proniknuti u dublje značenje stvari, kao ni u takvom muškarcu između ostalog.

Čak i usred nesporazuma, nauči da ne pretpostavljaš da znaš razlog zašto se tvoj muškarac ponio na određeni način.

Nesigurnost

Žena treba biti cjelovita i baviti se poslom s muškarcem ili bez njega, ona ne bi trebala biti u potpunosti ovisna o muškarcu i očekivati da on da smisao njezinu životu i da je definira. Druga razina nesigurnosti je da svog muškarca doživljavaš kao preljubnika i osjećaš da moraš nešto poduzeti kako bi ga zaustavila tako što ćeš ga nadzirati.
Primjerice, vraća se s posla kasno i umjesto da pitaš što je pošlo po zlu, pretpostavljaš da je bio s drugom ženom.
Zatim postavljaš pitanja, kontroliraš mu mobitel i pridaješ skriveno značenje svakom spremljenom kontaktu. Sumnjaš na svaku ženu koja je u njegovoj blizini. Ovo je muškarcima silno odbojno i opasno jer ga može odgurnuti od tebe, umjesto prema tebi.
Svaki čovjek želi da mu se vjeruje i velika je uvreda optuživati nekoga za nešto što nije učinio. Još jedna stvar vezana za nesigurnost je manjak samopouzdanja u vlastiti izgled i neprestano žaljenje bez poduzimanja konkretnih akcija. Neke žene se žale tako da se muškarac osjeća odgovornim zato jer ona nije zadovoljna sobom.

Nepoštivanje njegovog privatnog prostora i vremena

Muškarci se prirodno ponekad povuku u sebe i samo žele biti sami. Oni su analitični i trebaju im neko vrijeme daleko od buke da razmisle i iznađu rješenja za probleme koji ih muče.

Muškarci imaju manje potrebe za razgovorom i kad su loše volje često ih je bolje pustiti da prvo sami razmisle o svom problemu. Prirodna je potreba da sa svojim partnerom želiš dijeliti probleme i anegdote, ali svako ponekad treba malo samoće. Osim toga život u paru se uči i to je proces.

Zapušten izgled

Svaki muškarac želi ženu koju može pokazati. Privlači ga ljepota i to mu je visoku na listi prioriteta. Naravno da ne trebaš hodati po kući u štiklama, ali nemoj ni u staroj iznošenoj širokoj majici i trenirci baš svaki dan. Ne zaboravi se ponekad i dotjerati jer muškarci vole lijepu kosu, miris i šarm koji dođe kada se žena i sama osjeća lijepom.

Očekivanje da čita misli

Većina žena očekuje da im partneri čitaju misli i znaju njihove potrebe bez da ih one obavijeste o tome. A kad njihove potrebe nisu zadovoljene, pribjegavaju šutnji i manipuliraju kako bi ih natjerale da razmišljaju što im je. To može funkcionirati neko vrijeme, ali ne predugo. Kad te povrijedi reci mu to glasno i jasno, nemoj  čekati da te on pita što nije u redu. Muškarci vole sretne žene koje zrače i isijavaju pozitivne vibracije, a ne žene obješena nosa i generalno negativne.

Prigovaranje

Vremena i godišnja doba se mijenjaju, muškarci prolaze kroz mnogo toga zbog tereta koji je društvo postavilo na njihova ramena i potrebno im je puno više od mišića. Budući da još nisu razvili šesto čulo pomoću kojeg bi uspjeli zadovoljiti brojne ženske potrebe, možeš ga pohvaliti kad se trudi. Pokušaj manje prigovarati jer se tako postiže kontraefekt, manje je više. Kad osjetiš da bi on trebao učiniti više za tebe, reci mu to ljubazno. Ne uspoređuj ga s drugima jer mu to može povrijediti ego i odbiti ga od tebe.

(Stil.kurir.rs)

(miss7zdrava.24sata.hr)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *