ALEKSANDAR JE PODIJELIO SLIKU S MORA U ALBANIJI i svi komentarišu ove detalje sa plaže: Vidite li ih vi? USIJAO SE INTERNET

ZANIMLJIVOSTI

Aleksandar Stanković, poznati novinar iz Hrvatske i voditelj HTV-ove emisije ‘Nedjeljom u 2″ podijelio je svoje utiske sa odmora iz Albanije i zapalio region.

Na par slika Aleksandar je podijelio svoje impresije, ali nije uspio da oduševi svoje pratioce koji kažu da od svega što je pokazao, jedino vrijedi gledati u njegove mišiće, a detalji sa plaže su sve iznenadili.

– Pet kilometara plaže. Pijesak i milion ležaljki. Nitko ne pliva do bova. Svi stoje u moru u kojem ne vide noge. Ne vide ni ribe jer ih nema. Kava je šest kuna, a ručak četrdeset – izvještava novinar pa dodaje:

Prvi red do mora su neboderi, drugi red fast food straćare, a trećeg reda nema. Ima brda. Sad bi trebala ići pridika kako je to ‘bulšit’, čovjek na čovjeku ‘bla’, ali neću. Sve je točno onako kako mora biti, a mora biti i masovnog turizma i mutnog mora i odlične kave – piše Aleksandar.

Dok mu jedni poručuju da tamo ne bi ljetovali sve i da more nije mutno, drugi kažu da je jug Albanije “druga pjesma” i dostojno mnogo skupljih ljetovališta.

– Ovakva kafa ne vrijedi ni šest, već tri kune – poručuju mu jedni, dok drugi kažu da smo “puni predrasuda” i da svakako vrijedi vidjeti.

(Žena Blic)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *