7 STVARI KOJE mnogi muškarci prestanu raditi kad više ne vole ženu: Ako primijetite broj 3 – ZNAJTE DA JE GOTOVO

ZANIMLJIVOSTI

Kada muškarac prestane voljeti ženu on će možda pokušati to sakriti na sve načine da je ne povrijedi.

Može biti karikatura: 1 osoba i tekst

1. Praktično je zaboravio na fizičku bliskost. Može biti mnogo razloga zašto vaš muškarac već neko vrijeme nije vodio ljubav s vama. Možda je previše iscrpljen zbog problema na poslu, ili ga muče neki drugi problemi. Ali ako to stanje traje već dugo vrijeme je da pronađete uzrok.

2. Više ne uzima u obzir vaše misli i osjećaje. Kad muškarac više ne uzima u obzir vaše misli, osjećaje i želje, više ne zaslužuje biti u vašoj blizini. A vi zauzvrat imate svako pravo da sebi nađete nekoga ko će sve ovo učiniti.

3. Prestao se izvinjavati za loše riječi i postupke.
Ako partner čak i ne pomišlja da se izvini, to znači da ga nije briga kako se osjećate. Vjerujte, ni u kom slučaju ne smijete zanemariti takve stvari – bez obzira koliko ga volite.

4. On više ne učestvuje u vašem životu. Kada imate zaista jaku i neraskidivu vezu sa
svojim partnerom, skloni ste da budete mnogo više uključeni u živote jedni drugih.

Jučer je išao s vama u kino, pozorište i koncerte, a sada više voli da ostane kod kuće ili da negdje ode sam – to nije dobar znak.

love-50077811920-830x0

5. Stalne promjene raspoloženja. Jučer vam je rekao da vas voli više od života, obasipao vas komplimentima, danas tvrdi da je prokleo dan kada ste se upoznali, a sasvim je moguće da će se sutra izvinuti i pokajati za sve što je rekao. Takvo ponašanje znači da nije siguran u vlastita osjećanja.

6. Prestaje cijeniti ono što radite. Kad muškarac prestane cijeniti ono što radite za njega i vezu i sve uzima zdravo za gotovo, to je vrlo loš znak.
Odnosi bi trebali funkcionisati u oba smjera.

7. Ne želi da mu “smetate”. Žena treba biti sigurno utočište za muškarca, a ne razlog bježanja. Kad se ljudi vole, žele biti u blizini – možda ne cijeli dan, ali barem dio svog slobodnog vremena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *