PUNICA MI JE NAPISALA DA JE TRUDNA, NIŠTA MI NIJE BILO JASNO: Kad mi je poslala sliku oca djeteta POLUDIO SAM, KAKO ŽENI DA OBJASNIM?!

ZANIMLJIVOSTI

PUNICA MI JE NAPISALA DA JE TRUDNA, NIŠTA MI NIJE BILO JASNO: Kad mi je poslala sliku oca djeteta POLUDIO SAM, KAKO ŽENI DA OBJASNIM?!

BONUS

Imam brata blizanca. Kada smo bili u predškolskom uzrastu, ja sam bila jaka i zdrava, on uvek bolestan, čak toliko da je hospitalizovan više puta a jednom čak otpušten iz bolnice da umre kod kuće u krugu porodice. U školi je bio izložen vršnjačkom nasilju, ja nisam, imala sam problem samo kad se pobijem sa nekim zbog njega. U srednju smo isto zajedno išli, on opet često bolestan, večito u problemu za ocene, meni sve ide od ruke. Fakultet smo isti završili, sa sličnim prosekom, s’ tim što je meni bilo baš lako a njemu baš i ne. Imala sam sreću da sretnem ljubav svog života u 20 godina, on je propatio kroz dve preduge loše veze dok nije upoznao onu pravu. Danas ja imam troje dece koje sam iznela iz zdravih trudnoća začetih bez problema, a on nema dece iako mu je ta želja najveća od svih na ovom svetu. I dan danas zna ozbiljno da se razboli a ja i dalje jaka i zdrava kao i uvek. Pitam se, gde je tu pravda, zašto ja imam sve a on nema skoro ništa???

 

Žensko sam. I mrzim da zapošljavam žene. Te ima decu, ne može da radi do 5 popodne (radno vreme kod mene je od 10 do 6. Te se uda i oče da ode da radi iz drugog grada ili države. Te hoće da održava liniju mora da radi kad joj se ćefne. Te ima decu, mora da izađe ranije. Te ima decu, jel može da preskoči poziv sa klijentom… PA JBT! Moja majka, baba, prababa – sve imale decu i radile, a ti svileni cvete, ženo, majko, kraljice, ne možeš da se organizuješ… Uzmem lepo muškarca i problem nemam.

Kad me neko pita zašto nisam u vezi… Nisam jer tražim nekoga ko radi, brine se o sebi, obziran prema obitelji, ne drogira se, ne pije, ne kocka, nije u vezi ili oženjen. Tražim nekoga bez poroka… Isto tako, imam 24 godine, radim, živim sama, brinem o sebi, obzirna sam prema obitelji, ne drogiram se i ne pijem, također nisam u vezi i nisam udata. Pozovu me na dejtove, kad ono žive sa mamom, večni student, voli da pije, ganja neke kombinacije poslova i nikad mu ništa ne valja a nema kinte, u vezi.. Ovde pričamo o momcima raspona godina do 35. Nije mi jasno…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *