NARUČIO JE PIZZU NA JADRANSKOJ OBALI, A KADA JE VIDIO RAČUN NIJE MOGAO DOĆI SEBI: Da li je ovo sramota?!

ZANIMLJIVOSTI

“Pizza na moru košta 100 kuna, hrana za sirotinju postala je za nju nedostižna”

U komentarima na njegovu objavu brzo se razvila rasprava

Bivši hrvatski TV voditelj, a danas vlasnik modne agencije Hamed Bangoura nerijetko na društvenim mrežama komentira razne aktualne teme u Hrvatskoj, a ovaj put se osvrnuo na vijest o cijeni pizze na jadranskoj obali.

Nije skrivao da ga je zgrozilo što se na hrvatskom moru pizze prodaju i po 100 kuna (oko 25 KM).

“Sjećam se kada je pizza u Purgeru ili u Dvojci stajala 20 kuna, a gazde su bile prezadovoljne. Sto si čekao 30 do 60 minuta. Pizza na moru danas košta 100 kuna, a sretan je roditelj koji svojoj djeci može kupiti jednu i podijeliti je s njima. Budimo realni. Hrana za sirotinju postala je za nju nedostižna”, napisao je.

U komentarima na njegovu objavu brzo se razvila rasprava.

“100 kuna?! U Dubrovniku možda da, u drugim gradovima ne… živim na moru… nemojmo pretjerivati iako razumijem šta se hoće reć”, bio je jedan od prvih komentara.

“Nije drugačije ni na ostalim mjestima. Svugdje su one najosnovnije minimalno 50+ kuna”, odgovorio mu je Hamed.

“Nema hrane za sirotinju; hrana je sama po sebi postala luksuz. A tek je počelo”, “Da, da i još će biti gore krećemo se lagano u nepovratni put prema dnu siromaštvaa…..”,” A šta misliš kako je nama onda i tako cijelu godinu?! Nisu svi ovdje lovaši”, “Razvaljuje se s ciframaa da to postaje i više nego bezobrazno”, bili su neki od mnogobrojnih komenatara na njegov post.

“Kako gdje, ima i od 45 i ne fali joj ništa. Ne idite na mjesta gdje je 100 kn. Ima kod nas na moru i normalnih cijena”, bio je također jedan od komentara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *