GLUMIO JE DŽIHANA U TURSKOJ SERIJI “PARAMPARČAD”, a da ga vidite danas: SKROZ OSIJEDIO, EVO KAKO IZGLEDA NJEGOVA SUPRUGA (FOTO)

ZANIMLJIVOSTI

Turska glumac Erkan Petekkaja, ili poznatiji kao Džihan zvijezda serije “Paramparčad”, dugo je sa porodicom, suprugom Didem i sinom Džanom, živio po hotelima. Nije da su to oni željeli, njegov posao im je nametao takvo rješenje.

03

Naime, prvu značajniju seriju zgodni glumac je snimao u Adani od 2005. do 2007. godine. A kako nikako nije želio biti razdvojen od supruge i jednogodišnjeg sinčića, jednostavno je i njih odveo u Adanu. Tamo su se opet vratili pet godina kasnije, zbog snimanja “Dile”. Ali, da bi svom jedincu osigurali stabilno okruženje, u međuvremenu sa na Bejkozu, četvrti na maloazijskoj strani Istanbula, kupili vilu sa velikom okućnicom, smještenu među šumovitim brežuljcima daleko od gradske gužve.

dzihan2

“Odrastao sam u kući s baštom. Održavanje vrta i gajenje povrća tada su bili moja dužnost i zadovoljstvo, a sad se samo bavim skupljanjem plodova,” našalio se glumac i dodao: “Nema ništa ljepše nego kad ujutro odem u svoj vrt i uberem povrće za doručak,” ispričao je u emisiji “Nedjeljna šetnja”.

paramparca-45-3-1449848640-1
Glumac u Istanbulskoj četvrti Maltepe ima i svoj restoran, a isti je jednom bio meta napada huligana. Ipak, biznis mu dobro ide, baš kao i u seriji “Paramparčad”.

Erkan ima još jedan hobi, a to je boravak na moru. U te svrhe kupio je sebi malu jahtu kojom obilazi sva ljepša mjesta u Evropi.

20181009102208359135

I dok se Džihan u seriji “Paramparčad” na nikako ne može izboriti sa nedaćama koje mu pogađaju porodicu, Erkan živi spokojno i sa svojom Didem dokazuje da su za uspješan brak osim ljubavi neophodni strpljenje, staloženost, odanost i uzajmna podrška.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *