Konačno otkriven UNIVERZALNI LIJEK za sve probleme sa VIDOM! MAGIČNA MJEŠAVINA ZA POBOLJŠANJE I OČUVANJE VIDA

ZDRAVLJE

Ovo je recept moje tetke, koja je sa vidom imala velike probleme.

Kada se liječila 60-ih godina na klinici očnih bolesti u Odesi (Ukrajina), imala je sreću da upozna čuvenog akademika Filatova, koji joj je tokom liječenja preporučio i recept alternativne medicine za poboljšanje i ojačanje vida koji ona poslije koristila stalno i sa velikim uspjehom.

Recept za poboljšanje i ojačanje vida

Napravite mješavinu od:

– 100 gr soka aloe (aloja arborescens)
– 500 gr izdrobljenih jezgra oraha
– 300 gr meda
– sok od 3-4 limuna

 

 

Ova mješavina za bolji vid uzima se tri puta dnevno 30 minuta prije jela po 1 supenu kašiku, kako prenosi portal uspesnazena.com
Konzumira se stalno dok ne dođe do poboljšanja vida. Inače, ovaj recept ne samo sto „zaoštrava“ vid, nego i u principu jača cijeli organizam kao i Vitaminska bomba.

Bitno je: biljka (aloe) ne smije da bude mlađa od 2-3 godine.

 

Isijecite veće donje i srednje listove, ostavljajući netaknut vrh biljke i gornjih 3-4 lista. Isperite ohlađenom prokuhanom vodom, uklonite šiljke sa listova i isjecite listove na sitne komadiće. Istrljajte i iscijedite sok kroz duplu gazu ili kroz sokovnik.

 

Akademik Filatov preporučivao je oprane listove ne sjeći odmah, nego ostaviti na tanjir i držati u frižideru 10-12 dana. U ovim uslovima u ćelijama aloe formiraju se supstance poznate kao „biogeni stimulatori“, koje „bude“ aktivnost ćelija aloe. Nakon toga, listove ponovo operite i slijedite gore navedeni postupak. Od takvih listova možete pripremiti biostimulativni sok aloe.

 

I na kraju, treba da znate da je sok aloe kontraindikovan kod akutnih bolesti bubrega, gastrointestinalnog trakta, posljednjeg trimestra trudnoće, kod upalnih procesa ženskih polnih organa, kod bolesti kardiovaskularnog sistema u fazi dekompenzacije, tuberkuloze i hemoroida.

Izvor: uspesnazena

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *