20 GODINA JE NOSIO ISTU MARAMICU U DŽEPU: Kada mu je žena pronašla i bacila u smeće, ZA NEKOLIKO DANA POŠTOM JE STIGLA PORUKA ZA NJU

ZDRAVLJE

Kanađanin Dejv Stivenson (32) iz Oukvila rešio je da stavi tačku na osmogodišnji brak sa suprugom Valentinom (33) zbog bačene maramice iz njegovog džepa.

Razlog svakako nije ovako banalan, ali je to što je Dejvova supruga, iako je znala da to ne sme da uradi, odlučila da se reši maramice bila posljednja kap u prepunoj čaši, piše Oakville News.

Dejv je prije tačno 20 godina ostao bez rođenog, mlađeg brata Toma koji je tragično poginuo dok je vozio motor. Dejv je tada došao na lice mjesta i dok je gledao tijelo mrtvog brata, zamolio je policiju da uzme nešto od njega što će ga vječno podsjećati na Toma.

Dejv je sačuvao Tomovu maramicu koju mu je poklonio jednom još kad su bili u osnovnoj školi. Ovaj emocijama razoreni Kađanin išao je kroz život sa svojevrsnom amajlijom u džepu, podsjetnikom na sve ono što mu je obilježilo prvi dio života. Tako je sa maramicom u džepu upoznao i Valentinu koja je znala koliko mu znači posljednja uspomena od brata.

Brak Stivensonovih bio je od prošle godine na klimavim nogama kada su oboje izgubili poslove usljed epidemije koronavirusa, pa su morali da se snalaze prodajući ručno izrađeni nakit i druge ukrase. Svađe su postale svakodnevica i Valentina je u jednom momentu pukla.

Vrativši se iz garaže, Dejv je vidio kraj kontejnera maramicu njegovog brata. Oblio ga je hladan znoj, pošto je te pantalone ostavio u svom ormaru tako da je samo Valentina mogla ovako nešto da uradi, on nikako, a djecu nisu ni imali.

Ništa joj nije rekao. Samo je otišao u svoju sobu i legao da spava. Ujutro se pokupio i otišao, a supruga je saznala gdje je tek kada je dobila poštom zahtjev za razvod braka.

(Objektiv.rs)

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *