ZA 50 KM RENOVIRALA KUHINJU, REZULTAT JE NEVJEROVATAN: Silvija sve objasnila – samo 1 stvar vam je potrebna!

ZANIMLJIVOSTI

Da od starog napravite novo ne morate potrošiti mnogo novca. Zapravo, malo truda i dobra ideja uz minimalna ulaganja napraviće nevjerovatnu razliku! 

Neko renovira kuću zato što je “dotrajala”, a neko zato što je napravio pogrešan izbor, pa sada ne može da trpi posljedice svoje odluke…

U takvoj situaciji našla se Silvija, korisnica društvenih mreža koja, po sopstvenom priznanju, više nije mogla da “gleda” svoje kuhinjske elemente u crvenoj boji…

Budući da se radilo o nameštaju koji nije star, Silvija je odlučila da pribejgne najjeftinijem i najefikasnijem rješenju – samolepljivoj foliji! Za poduhvat preljepljivanja frontova bilo joj je potrebno 12 metara ove folije, a sve je koštalo… praktično džabe!

Uložila je 2.700 dinara(oko 50KM)  i njena stara kuhinja je naprosto sinula! Silvija je na društvenim mrežama podijelila slike prije i poslije renoviranja, a komplimenti su se samo nizali.

Osim što su joj čestitali na upornosti i zaključili da kuhinja u bijeloj boji potpuno drugačije izgleda, mnogi su tražili i savet za obljepljivanje lajsni. Silvija im je kroz slike objasnila da postoje dva rešenje – ili isjeći trake na debljenu daske i tako ih lepiti (što je manje praktično rješenje jer se tako lakše odlepljuju) ili nanijeti foliju na unutrašnja vrata i do 5 cm, pa preko ponovo nanijeti sloj folije.

Minimalna cijena, a ogromna razlika – zaključili su korisnici društvenih mreža.

silvija1

silvija2

silvija3

silvija4

Foto: Facebook

(Mondo.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *