ŽENA JE USULA OMEKŠIVAČ U VODOKOTLIĆ NAKON ŠTO JE OČISTILA WC ŠOLJU – OVO JE RAZLOG: Kada čujete odmah ćete isto uraditi

ZANIMLJIVOSTI

Ako smo i mislili da se omekšivač za rublje može koristiti samo za mekšu i mirišljavu odjeću, zaljubljenici u čišćenje na društvenim mrežama stalno pokazuju da to nije tako i otkrivaju mu nove svrhe.

Često se tako u videozapisima o čišćenju na TikToku, Twitteru i Instagramu omekšivač rublja spominje kao sredstvo s više mogućih namjena: od sredstva za difuzore za ugodniji miris doma, pa do upotrebe kod pranja prašnjavih radijatora ili prljavih tepiha, prenosi The Sun. 

screenshot-37
Pranje sudopera 

Popularna britanska ‘influencerica čišćenja’ Mrs. Hinch pokazala je  svojim brojnim fanovima kako ona s omekšivačem pere i kuhinjski sudoper, koji nakon toga blista i miriše na tek oprano rublje. Sudoper prvo začepi i u njega ulije dva puna čepa omiljenog omekšivača, pa ravno iz kuhala za vodu doda i vruću vodu.  

 – Omekšivač ostavite da djeluje četiri sata, pustite vodu iz sudopera i spužvicom očistite ako je ostalo prljavštine – savjetuje Mrs. Hinch.  

Pranje prašnjavih radijatora

Jedna je žena na  TikToku pokazala kako prašnjave radijatore pere spužvicom, vrućom vodom i omekšivačem  

– Omekšivač za rublje na starom i prašnjavom radijatoru: sad izgleda kao nov i sjajno miriši – podijelila je. 

Brisanje prašine 

Korisnica Clean Queen pokazala je na TikToku svoj vrlo jednostavni trik kako s omekšivačem sprječava da se prašina sakuplja na lajsnama vrata. – Izlijte malo omekšivača na krpu i prebrišite, omekšivač će spriječiti da se brzo opet skupi prašina – kaže ona

-Osvježivanje WC-a 

Mnoge su žene na društvenim mrežama pokazale kako, nakon što WC školjku dobro operu, izravno u kotlić uliju omekšivač kako bi kupaonica zamirisala pri svakom puštanju vode. 

Pranje ulaznih vrata – 

Ako je dobar za čišćenje radijatora, zašto ne bi bio i za vrata – piše jedna Instagram korisnica, a s malo tople vode, omekšivačem i spužvicom, ona izgledaju kao nova. Dodavanje u difuzor  TikTok korisnica Nic podijelila je kako u difuzor s trstikom dodaje omekšivač i vodu, a onda vrati već korištene štapiće trske. –

Miriše nevjerojatno, bolje nego prije – napisala je.

 Ulazni i kupaonski tepisi 

Ako želite otkriti koliko prljavštine ima na tepihu ispred ulaznih vrata ili onom u kupaonici, operite ga u kadi s vodom i omekšivačem, savjetuju ljubitelji čišćenja. Za najbolji učinak preporučuju pranje tepiha u pjenušavoj kupki, a zatim dodavanje malo omekšivača kojeg ostave da djeluje 30-ak minuta prije ispiranja.

Izvor:Vecernji

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *