ZAŠTO MNOGE ŽENE UBACUJU DVIJE TENISKE LOPTICE U MAŠINU: Evo kakva odjeća bude kad je izvadite – TVRDE DA JE OVO NAJBOLJI TRIK IKADA

ZANIMLJIVOSTI

Kreativna stilistica i majka, Liz Amaya iz Brisbanea, podijelila je na Instagramu svoj jednostavni trik koji koristi već duže vrijeme kako joj se ne bi plahte i posteljina zgužvale i zapetljale u sušilici rublja

Kako biste izbjegli gužvanje, mucice i zapetljanu posteljinu ili odjeću u sušilici sve što vam je potrebno je nekoliko teniskih loptica.

– Lako je izbjeći zgužvanu i zapetljanu posteljinu u sušilici kad znate kako – objavila je Liz na Instagramu.

Ono što je najvažnije, Liz je savjetovala da nikako ne opterećujete sušilicu.

– U sušilici bi trebalo biti mjesta, tako da se odjeća može slobodno kretati – napisala je.

To može značiti odvojeno sušenje posteljine, navlaka, jastučnica i ručnika jer u suprotnom sušilica neće raditi ispravno.

preuzmi
Ono što je još savjetovala je da u sušilicu ubacite nekoliko teniskih loptica. Kaže kako je to njoj zaista pomoglo. 

– Osim što će se roba i posteljina manje gužvati i manje će imati mucica, teniske loptice omogućiti će i cirkulaciju zraka u sušilici. Također će ubrzati vrijeme sušenja te će pomoći suzbiti gužvanje i petljanje – dodala je.

Oni koji su vidjeli njezin video rekli su kako će njezin savjet zasigurno isprobati: ‘Wow, definitivno ću ovo pokušati,  ovo će mi promijeniti život’, bio je jedan od komentara.

Na njezinom Instagram profilu možete pronaći pregršt zanimljivih i korisnih savjeta koji bi vam mogli pomoći u kućanstvu, piše Daily Mail.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *