Ona se oglasila,evo sta je rekla!!!

ZANIMLJIVOSTI

OGLASILA SE SUPRUGA SAŠE ILIĆA, EVO ZAŠTO NIJE DOŠLA NA SAHRANU- NIJE RAZVOD U PITANJU: Niko ne može da vjeruje!

Prijatelji i porodica, među kojima je i Ilićev sin Andrej juče su na Novom groblje da ispratili čuvenog kompozitora na večni počinak

Veliku pažnju javnosti juče je privuklo to što na posljednjem ispraćaju čuvenom kompozitoru nije bila Tatjana, kao ni dan prije na komemoraciji.

Takođe, njeno ime je izostavljeno i sa umrlice, pa se među ožalošćenima nalaze samo njegovi najbliži.

screenshot-38

Poslije navoda da se bračni par Ilić razveo u novembru prošle godine, kao i da se razvod strogo krio od medija, sada se oglasila i Tatjana Karajanov na svom Instagram profilu: 

– Molim vas, dozvolite da duša ovog velikog čoveka počiva u miru. Zaslužio je odmor nakon toliko divnih dela, koja je uradio za svoju zemlju. Istina je da smo se razveli u novembru 2020. Određene okolnosti su tako zahtevale. Poštovala sam njegovu volju da to ostane u tajnosti ali eto… Nije istina da sam se iselila iz porodičnog doma godinu dana ranije, nego nakon razvoda. Ipak, bili smo ostali u dobrim odnosima, što mi sada mnogo znači. Celom svojom dušom sam želela da dođem na sahranu i komemoraciju ali sam odlučila da ispoštujem volju porodice, koja mi to nije dozvolila. Oprostila sam se sa njim u duši i srcu.
Sanjice, uvek ću se sećati ovog divnog našeg dana u Lisabonu. Hvala ti za sve što sam prošla sa tobom. Osećam tvoju ljubav i dalje. Zaslužuješ da te ova zemlja generacijama slavi. – napisala je Tatjana.

Izvor:Alo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *