Ona je otkrila svoju tajnu,pogledajte!

ZANIMLJIVOSTI

SEKA ALEKSIĆ GODINAMA NIJE MOGLA OSTATI TRUDNA A DANAS IMA DVA SINA: TAJNA JE U OVOM LIJEKU, konačno otkrila

Seka Aleksić je veoma aktivna na društvenim mrežama, pa je na Instagram nalogu odgovarala na pitanja pratilaca o raznim temama, kao što su odnosi sa koleginicom Milicom Pavlović, ali i insulinska rezistencija i vantelesna oplodnja.

Folkerka je otkrila i da je imala problem da zatrudni zbog insulinske rezistencije.

“Pazila sam šta jedem i pila sam lijek po preporuci ljekara, sigurno četiri godine. Kod mene je to bila smetnja za usjpeh u vantelesnoj oplodnji. Kada smo to otklonili i kada su se poklopile neke druge stvari, ja sam ostala u drugom stanju”, objasnila je pjevačica koja je sinove rodila carskim rezom, po preporuci ljekara, iako je njena želja bila da to bude prirodnim putem.

 

Poznato je da Seka najviše vremena provodi sa svojim mužem i sinovima, a ne krije da bi voljela da ima još dvoje djece.

Pošto su joj obje trudnoće započete vantjelesnom oplodnjom, obećala je da će snimiti Jutjub video u kome će detaljno govoriti o tom iskustvu, a sada je ispričala kako je jedva dočekala da vidi rezultate VTO.

“Bila je to treća VTO i nakon šest dana sam kupila test za trudnoću. Probala sam i ništa nije pokazalo. S obzirom na to da sam bila u hotelskoj sobi, ostavila sam test sa strane, nisam ga bacala u kantu, jer sam čula da neko govori naš jezik kroz hodnik, pa nisam htela da bacam, jer sam se plašila da neko ne razglasi.

Uđem u kupatilo poslije dva sata, sjednem i pogledam, kad ono dve crte, kad nisam pala u nesvijest! Nakon toga sam sve do vađenja krvi svaki dan isprobavala po tri testa najmanje. Ispostavilo se kao tačno!”, napisala je Seka.

Izvor:Informer

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *