VIDITE li ovaj neobican detalj,evo sta znaci!

ZANIMLJIVOSTI

VIDITE LI 1 NEOBIČAN DETALJ NA HALJINI KOJU JE NOSILA MEGHAN MARKLE: Važna poruka za sve, SAMO RIJETKI SU PRIMIJETILI – EVO ŠTA ZNAČI

I dok će se još dugo zbrajati dojmovi nakon što se dugoiščekivani intervju Meghan Markle i princa Harryja prikazuje milijunima gledatelja diljem svijeta, ali i popravljati šteta na kraljevskom dvoru, svijet se zabavlja i drugim detaljima kojima nisu nipošto prepušteni slučaju.

Mnogi su uočili puno neverbalne simbolike koje je Meghan uputila i odbirom svoje odjeće i nakita tijekom intervjua kojeg je najprije samostalno, a zatim uz supruga dala popularnoj američkoj voditeljici Oprah u svome domu u Kaliforniji.

Kakve je šokantne detalje Meghan ispričala o životu na dvoru možeš pogledati ovdje. Naime, na crnoj svilenoj haljini brenda Armani koja se prodaje po cijeni od 4700 dolara na desnom ramenu nalazi se, kažu, bijeli cvijet lotusa koji zapravo simbolizira ponovno rođenje i duhovno prosvjetljenje.

Mnogi smatraju kako time Meghan poručuje kako je njezin život procvjetao preseljenjem u Ameriku unatoč izazovnim okolnostima.

‘’S korijenjem u blatu lotus svako jutra iznad površine vode donosi predivni cvijet što se povezuje s ponovnim rađanjem. S idejom odbijanja da se prizna poraz, ovaj cvijet gotovo je nemoguće ne povezati s nepokolebljivom vjerom i to posebno vjerom u sebe’’, pisali su neki strani mediji.

Vojvotkinja od Sussexa odala i počast princezi Diani odabirom nakita, a riječ je o Cartier narukvici iz kolekcije nakita pokojne princeze. Osim što se smatra vrijednim obiteljskim nasljeđem, narukvica je zanimljiva i po tome što je princ Harry dijelove toga nakita upotrijebio za izradu zaručničkog prstena za Meghan.

Naime, za izradu prstena upotrijebio je dva vrijedna kamena s narukvice.  Mediji zaključuju kako je vojvotkinja od Sussexa odlučila upotpuniti televizijski outfit ovom narukvicom kako bi naglasila i Dianinu prisutnost.

No, već nakon prvog teasera za intervju mnogi su Meghan zbog izbora frizure i haljine usporedili i Wallis Simpson, ženom zbog koje je Edward VIII. abdicirao. Štoviše, nakon što se intervju emitirao u Americi neki su još uvjereniji u svoje stavove tvrdeći kako vojvotkinja od Sussexa namjerno imitira uspravan stav i pomalo ukočeno držanje supruge Harryjeva prastrica.

Wallis Simpson je baš poput Meghan bila Amerikanka i razvedena, a brak s njom njezinog supruga koštao je prijestolja.

Odjeća za koju se odlučio princ Harry također ima sentimentalno značenje kako je ponovio odijelo koje je nosio kada je uz suprugu javnost predstavio svoga sina Archieja Harrisona.

Reklo bi se da Meghan i Harry zaista vjeruju u ono što rade u Americi, a kako će se to odraziti i na ostatak kraljevske obitelji ostaje za vidjeti.

(miss7.24sata.hr)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *