MISLILI SU DA JE LUDA: Trljala krompir po pazuhu, ujutro ostala U ŠOKU – Ovo ni u ludilu nije mogla sanjati!

ZDRAVLJE

Ženska ljepota je nešto što mnogim ženama i djevojkama stvara mnogo nepotrebnog stresa jer su današnji standardi ljepote previše zahtjevni. Mnoge lijepe žene i djevojke sebe ne smatraju takvima radi nekih zanemarivih sitnica, ali mi tu ne možemo ništa nego podijeliti poneki koristan savjet koji otkrijemo kako biste se osjećale bolje u svojoj koži i zablistale kao ljepotica kakva jeste.

Današnji trik je vezan za jedno osjetljivo žensko područje a to je upravo pazuh. Žene, za razliku od muškaraca, redovno briju pazuhe kako radi znoja i smrada tako radi i izgleda, a često brijanje izaziva iritaciju i zatamnjenje kože na obrijanom području. Zbog ovog tamnog tona kože ispod pazuha, mnoge žene i djevojke izbjegavaju da nose majice na bretele preko ljeta i ne žele da dižu ruke jer im se ne sviđa boja kože ispod pazuha. Danas ćemo vam otkriti trik da se riješite toga i osjećate udobno u vlastitoj koži. Zavirite u špajz i uzmite povrće koje svi imamo u kući a to je krompir. Vjerovali ili ne, krompir se vijekovima koristi zbog svojih enzima za izbjeljivanje i on će upravo vama pomoći da se riješite tamne kože ispod pazuha.

Ovaj trik je vrlo jednostavan – izrežite krompir na kriške i poredajte ispod pazuha i držite tako 10 minuta dok enzimi ne urade svoje, a nakon toga isperite kožu. Ova se tehnika svakodnevno preporučuje i to dvaput za najbolji mogući efekt, a za sedmicu dana biste već mogle vidjeti rezultate ove obećavajuće i jednostavne procedure. Isprobajte pa nam javite u komentaru!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *