BRADATA ŽENA se transformisala: SRAMILA SE SINA I MUŽA, nisu hteli da gledaju u nju, A SADA… VAUU (FOTO)

ZANIMLJIVOSTI

Na internetu imamo prilike vidjeti i čuti zaista sve i svašta, od zanimljivosti i poučnih stvari, pa tako do smiješnih, čudnih pa čak i bizarnih stvari. Međutim, iako se na prvu ova priča koju danas donosimo čini bizarnom i vjerojatno se većina nas čudi ovoj jadnoj ženi, zapravo nismo ni svjesni koliko su ovakve situacije česte. Naime, to što ne vidite problem na nekome ne znači da ga nema, nego može dobro da ga sakrije. Vrlo je tužno da čak i u modernom svijetu imamo još uvijek ovakve situacije gdje žene misle da se hormonski poremećaji ne mogu liječiti.

Naime, ova žena susrela se upravo sa velikim problemom još i prije nego je ostala trudna, jer je imala određene ginekološke probleme, koji su se samo pogoršali nakon poroda, a onda je krenula njena kalvarija. Naime, Svetlana Savćenkova ima samo 33 godinem a već godinama ima ovaj problem, koji se sada samo pogoršao. Naime, njoj raste prava muška brada koja joj uzrokuje velike probleme. Kako kaže, muž je više ne želi ni poljubiti a boji se da će ostati bez njega. Kaže kako u kući stalno nosi masku da je me bi morali gledati ukućani, a isto tako smatra kako je njen brak već na klimavim nogama.

Išla je doktorima koji su joj govorili da se tu ne može ništa uraditi, što apsolutno nije tačno. Naime, nju je muž na kraju prijavio na emisiju kako bi joj pomogli da se riješi ovog problema i da napokon izgleda onako kako želi. Više pročitajte ovdje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *