ISTINA O ZDRAVSTVENOM STANJU MARINE TUCAKOVIĆ: Samo ovo je drži u životu!

ZANIMLJIVOSTI

Poznata autorka tekstova brojnih hitova već dugo vodi bitku s kancerom dojke koji joj je dijagnostikovan u februaru 2018. godine.

Iako se u početku činilo da će žena koju mnogi nazivaju majkom estrade relativno brzo pobediti bolest, ona joj je potpuno promijenila život. Marina je prvobitno odlagala odluku da ode na pregled, ali kada se upustila u okršaj s ovim surovim protivnikom, riješila je da se bori i da pobjedi.

Optimizam je nije napustio, a to što je u posljednje vrijeme uspjela da se ugoji poneki kilogram ide u prilog činjenici da se njeno zdravstveno stanje poboljšava.

 “U poslednje vrijeme sam nabacila nekoliko kilograma. Dobro se osjećam i nadam se da će pregledi da pokažu da sve ide nabolje. Znate vi mene, ne odustajem i borim se. Od terapija sam svašta uzimala do sada. Nešto mi je pomagalo, nešto nije. Vjerujem da svaki organizam drugačije reaguje na lijekove i to je normalno. Slušala sam o raznim čudesnim izliječenjima, a ja nažalost nisam nešto preterano disciplinovana, pa su me te priče nekako smarale – rekla je Tucakovićeva za “Svet” kojoj su porodica i prijatelji najveća podrška.

marina

Foto:Društvene mreže

“Kad god klonem najbliži su ti koji mi vraćaju snagu. Porodica i prijatelji mi nikada ne daju da pokleknem. U posljednje vrijeme se ne osjećam baš fenomenalno jer je hemioterapija bila baš jaka. Ipak, kažu da što je hemoterapija jača, to je rezultat bolji”, zaključila je Marina.

Novi.ba/Mondo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *