“Izašla sam sa dečkom 3 puta i odbila ga, a onda mi je stigla OVA PORUKA i još ne dolazim k sebi od ŠOKA” ! Hiljade ljudi tvrdi da je mladić car, a drugi da NEMA SRAMA

ZANIMLJIVOSTI

Amerikanka Aleks Kolbot nedavno je na Tviteru podijelila svoje iskustvo sa muškarcem koji joj se udvarao, a kog je odbila poslije nekoliko zajedničkih izlazaka, piše “Zena.blic.rs”.

Naime, ova djevojka je sa neimenovanim muškarcem izašla tri puta, no nakon toga riješila je da mu neće dati šansu, te je odbila četvrti predlog za viđanje. Nakon toga od njega je dobila pomalo neobičnu poruku koju je podijelila sa pratiocima, a ista je ubrzo postala viralna.

Dečko je zatražio od Aleks da mu refunfira dio novca koji je potrošio na izlaske sa njom.

“Ćao, Aleks, nadam se da si dobro. Hoćeš li mi dati broj svog računa, molim te? Više se nećemo viđati pa mislim da je pošteno da podijelimo trošak sasatnaka na kojima smo bili”, napisao je ovaj mladić.

“Mislim da smo tri puta izašli u restorane i kafiće gdje sam ja sve platio za oboje. Smatram da je 35 dolara i više nego pošteno za hranu i piće koje sam ti platio. Nadam se da ćeš kao poštena djevojka razmisliti o tome da mi to nadoknadiš”, dodao je.

Cijeli slučaj izazvao je brojne reakcije na Internetu, ali i debati – mnogi su smatrali da ovaj dečko nema dostojanstvo ni ponos, dok su ga drugi branili uz argument da je vjerovatno siromašan.

Kako vi komentarišete njegov potez?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *